Hur ser din coffeshop ut?

 • Detta ämne har 3 deltagare och 5 svar.
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4347
  reaper
  Deltagare

  En sak som jag brukar drömma om är att sen när cannabis blir lagligt i Sverige (för det blir det va, det har ni ju lovat?) , ja då jävlar ska jag starta en coffeshop! Den ska vara i ett gammalt skevt falurött hus, med såpskurat eller linoljat trägolv och öppen spis. Där finns en högkvalitativ stereo med grymt bra ljud och spröjsade fönster med buckliga glas. Mjuka soffor modell ”havererad elefant” som man kan åla vilse i (ljusgrå tror jag, eller vinröda, jag har inte bestämt mig än) och grovt tillhuggna träbord som man får karva in sina initsialer i eller något annat kul meddelande. Där finns en mängd olika sorters gräs från engagerade småodlare inklusive mig själv, så att kunderna helt enkelt måste komma tillbaks flera gånger för att testa alla sorter, och nya tillkommer ständigt! Det blir naturligtvis speciella konnesör-aftnar då man med slips och kostym testar exlusiva strains och sedan försöker uttala sig om just denna strains speciella kvalitéer. Kaffet kommer som bönor som rostas och mals på plats, och rikigt chai-te står ständigt på spisen, åsså färskpressad jos naturligtvis. Självfallet blir det live musik ibland, men dom spelar tyst och försiktigt på precis lagom volym. Alla är glada, ingen är dum.
  Aa, vissa av detaljerna ska väl filas på, men annars, tror ni att jag har ett koncept här, eller? Det enda jag saknar är ett namn på haket.
  Kom och lek med mig, hur ser din coffeshop ut?

  #93877
  reaper
  Deltagare

  Min coffée-shop är en kombinerad coffée-shop / internet-café. Längs väggarna finns bord med datorer, man sitter förståss med ryggen mot väggen så ingen kan se ens skärm, och så kan man surfa på swecan eller vad man nu vill göra. Handla med aktier kanske.

  #93878
  Gin
  Deltagare

  Min coffeshop ska se ut som en pub jag var på i London för några år sen. Enormt mysig en. Förutom då att det inte ska ses på fotboll på big screen tv.

  #93879
  reaper
  Deltagare

  Alrik: säg till när du öppnar den. Då kommer jag och hälsar på. :D

  #93880
  Dr. Snuggles
  Deltagare

  På mitt kafe skulle man hålla stiliga jazzkonserter varje fredag, samt ha stå-upp-komiker på lördagar och söndagar.

  #93881
  reaper
  Deltagare

  Stiliga jazzkonserter, givet!

  Var det någon som var med på Roskilde -90 och tidigare när jazz-tältet fortfarande fanns? Helskönt att glida in där när gubbarna stod med ståbas och kostym och hela kittet och lira skön jazz! Hög flumfaktor och bizarra dansyttringar!

  @fnk wrote:

  Alrik: säg till när du öppnar den. Då kommer jag och hälsar på. :D

  The minute fnk!
  Rent hypotetiskt, om det någonsin blir legalt med coffeshop så ska jag börja förbereda mej innan så i samma sekund som lagen träder i kraft så tänds första spliffen, skön rots eller dub i högtalarna.
  Vi får väl se en vacker dag om man inte har hunnit pensionera sig till dess. 🙄

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top