hur mycket?

 • Detta ämne har 3 deltagare och 11 svar.
Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1412
  reaper
  Deltagare

  Hej, fint och intressant forum verkligen…
  Har en liten fråga: Hur mycket grönt får jag ut i snitt av en planta som jag odlar utomhus. om jag tar skördar tidigt får jag mer sativa och senare mer indica. tar jag senare och väljer mer indica, så får jag ju mer. men om jag varken tar den för tidigt eller sent hur mycket blir det då? sen beror det väl på strain också?
  Vet inte om det där med indica och sativa stämmer… tackar för svar, ska nämljigen odla ute nästa sommar, ett tjugotal plantor… early girl blir det kanske, några tips på andra bra utomhus strains?

  #70095
  reaper
  Deltagare

  hmm, undrar också hur jag ska bära mig åt för att torka det?

  #70096
  reaper
  Deltagare

  det kan du omöjligt veta eftersom det beror till stor del på vädret, sen beror det på strainen, jorden och allt annat…

  #70097
  reaper
  Deltagare

  Man får tacka, men där står inget om hur stor skörden blir…

  #70098
  reaper
  Deltagare

  Ok, men om vi säger att det blir en ganska fin sommar, och att jag har bra jord m.m. (bra förutsättningar). Jag har alltså ingen aning… rör det sig om 10 eller 200g? kan ni inte säga på ett ungefär.. vore jättebussigt.

  #70099
  Trestor
  Deltagare

  Utomhus kan du under bra förutsättningar få uppåt ett halvkilo från en stor sativa, men lite mer realistiskt är väl en 200-300 gram, även om ens det är sällsynt här uppe i norr…100 gram borde du dock kunna få såvida inte vädret är helt piss. Nu snackar vi alltså buds… vikten med blad och hela köret vågar jag inte tänka på.

  #70100
  reaper
  Deltagare

  så mycket? det låter ju underbart! Fast det är ju ett år tills det blir klart.. :(. men hur ska jag torka det? några förslag? kan ju inte ta hem 20-30plantor, det vågar jag inte…

  #70101
  Trestor
  Deltagare

  Du måste ju ta in plantorna för torkning, klart det går att torka ute om det är sol, men hur ofta är det sol 2 veckor i sträck i sverige? Kan du inte ta hem dem, så får du helt enkelt ordna något annart ställe där du kan torka dem. Tänk på att några stora utomhusplantor kan dofta ganska väldigt mycket under torkningen.. :)

  #70102
  trebloose
  Deltagare

  kan jag inte hänga upp dom ute med en stor sopsäck över? en sopsäck över 5 dplantor typ?? då egnar det ju inte på dom…

  #70103
  trebloose
  Deltagare

  hehe, tror kanske att jag är honom? näpp, jag har känt gecko i hela mitt liv, han har precis blivit intresserad… jag och han ska sätta upp en feting odling till sommaren. har inte sagt välkommen till honom själv, men kan jag sätta sopsäckar över. detta är rätt smart, han står för alla kostnader och jag står för att sköta dom, sen tror jag inte att man får 300g på en planta trestor. eller? varför har ingen välkommnat gecko förresten? han är min bästa polare, och han har alltid hatat cannabis, tills det att han provade förra helgen, nu vill han odla! men det där med sopsäckar, funkar det?

  #70104
  reaper
  Deltagare

  ja okej det föklarar ju det hela.. 😆 😆 😆

  #70105
  Trestor
  Deltagare

  Välkommen gecko :D

  trebloose:

  Jag kan garantera dig att det inte stoppar vid 300g från en 5 meter hög sativa :)

  Men som sagt.. risken att få en sån planta i sverige är väl inte så stor…

  Torka ute under plastpåsar går såklart.. men tror inte att det funkar i närheten så bra som att torka inne såvida ni inte har väldig tur med vädret.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top