hur många procent??

 • Detta ämne har 4 deltagare och 6 svar.
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1279
  reaper
  Deltagare

  Är det någon som har någon ungefär siffra på hur stor del av sveriges befolkning som är för legalisering av cannabis?
  Finns det något hopp alls??
  :?: :?: :?:

  #69227
  brain
  Deltagare

  Har ingen siffra. Men det är VÄLDIGT få som är för en legalisering. Det ligger förmodligen långt i framtiden. Men visst finns det hopp. Jag tror att det komma hända såsmåningom, det kommer dock ta tid.

  #69228
  reaper
  Deltagare

  Har hört en siffra på 4 %
  Och det är ju inte så det skulle räcka till en vettig demonstration iaf..

  #69229
  reaper
  Deltagare

  jag kommer ihåg att det var en sån omröstning på lunarstorm. om jag inte minns helt fel så var det 24% som var för en legalisering och 17% visste inte

  #69230
  reaper
  Deltagare

  Statens propaganda har fungerat utmärkt 😥

  #69231
  Mooch
  Deltagare

  Resultatet av en omröstning är ju helt ointressant om det inte föregås med en saklig debatt. Tyvärr är det den debatten vi tycks får se bland stjärnorna efter, narkonassarna vet att de inte har forskningen eller argumenten i ryggen så det är nog inte konstigt att de motverkar en debatt så långt det är möjligt.

  Låt säga tex sid 161 i Canadas cannabisrapport skulle bli nyhetsstoft och komma på aktuellt, rapport och aftonbladets förstasida. 4% skulle på nolltid förmodligen bli uppåt 25%. Med en långvarig och saklig debatt så är inte >50% en omöjlighet.

  Det största problemet som jag ser det är att folk inte har en aning om vad ”drogliberaler” vill och menar med sitt ställningstagande. I största allmänhet så tror folk att det är folk som ”gett upp” eller vill knarka ifred. Att det handlar om att den restrektiva politiken skadar mer än själva knarket dementeras effektivt av hassela & co.
  Många säger typ ”Vill du ha det som i Holland?” utan att ha en aning om hur det är i Holland. De har bara fått höra Svensk propaganda som säger att ”det är fördjävligt där”.

  Att våra politiker faktiskt gör sig skyldiga till att människor dör pga. deras principer är det få som tänker på.

  #69232
  Fr
  Deltagare

  Om folk visste mer om cannabis (gissar att 80% av Sveriges befolkning inte vet mer än att ’det är en farlig drog’) så skulle många fler va för legalisering.

  T.ex. det första folk bör inse är att alkohol dödar och skadar (både direkt och indirekt) mycket mer än många droger, speciellt cannabis. Detta även om man jämför samma antal som brukar det.

  Om folk dessutom va intresserade av ämnet skulle vi säkert komma upp i siffror runt 70% för legalisering.

  Lite spekulationer bara :)

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top