Hur jag gjorde superhaschet… ->

 • Detta ämne har 8 deltagare och 17 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 18 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3094
  Si
  Deltagare

  Hejsan alla, jag tänkte här beskriva hur jag gjorde det allra starkaste och finaste hasch jag någonsin stött på.

  Jag höll på och letade frön bland mina gamla buds av de s.k. ”Papaiska plantorna” (dvs de som var ”Papai Noel-fröna”). I den stora metallbunken där jag hade mitt 1,3 hekto ganja ansamlades ett tjockt lager grågulaktigt damm på botten; The finest THC-crystals.

  Jag fick för mig att knåda ihop dammet till en fin haschbit men till mitt förtret så satt det inte ihop särskilt bra. Inte ens när jag värmde upp det hela så ville det bli en fin sammanhängande haschbit utan föll hela tiden sönder i smulor.
  Smulorna och småklumparna var nu grådaskiga i färgen. Doften var helt gudomligt fruktig, fan bland den finaste hårkel/majja-doft jag känt näst efter citrusdoften från min Santa Marta x KC 36 -planta (som beklagligt nog dog häromveckan i ett snöpligt anfall av mögel som slog ut alla mina 200 sticklingar samt den extremt läckert bonsaiade klonmamman…den enda av sitt slag…)

  Eftersom man vid haschtillverkning alltid tillsätter något slags fett så tänkte jag att jag också borde göra det. Det skulle ju lösa upp kristallerna och få det hela till en enhetlig smet. En klick matolja.
  Jodå, det blev en fin smet, men fortfarande var den väldigt mjuk och höll inte ihop bra. Då tänkte jag ett steg till och kom på att en liten liten bit bivax borde kirra den biten, och absolut, det blev en fin konsistens, mjuk och lite gummigaktig. Som grädde på moset kletade jag i en ansenlig mängd hascholja som jag dragit ur skunkblommor på 78gram.

  Det hela fick en mycket angenäm doft, till största delen fruktaktig från Papai Noel-ganjan, men även med ett djupt hårkelaktigt inslag från skunkhascholjan.

  Biten vägde jag på min våg som mäter 0,01g, och det hela hamnade på 4 gram prima SVART, MJUKT, och FRÄSCHT luktande HASCH!
  100% Rättvisemärkt
  100% Ekologiskt
  100% Superhasch.

  /Siëng Donk-Tsïong

  #83661
  reaper
  Deltagare

  d e nått jag skulle vilja hitta i min pipa ;)

  #83662
  Carlse
  Deltagare

  Röka matolja och bivax?! 😯

  Hasch av högsta kvalitet görs utan några som helst tillsatser!

  #83663
  Si
  Deltagare

  I bankat hårkel finns det ALLTID någon bindande tillsats, och jag måste säga dig att lite hederlig vegetabilisk matolja känns bättre än henna, mineralolja, gummi, kamelskit och allt vad som brukar åka i.

  Bivax är ju lika harmlöst det. Dessutom är det så otroligt lite så det gör knappt någon skillnad för rökens kvalitét.

  Men det stämmer såklart att det allra finaste är det som man bara gnuggar av de feta honblommorna och rullar i handen, men då behövs mycket, och varmt utomhusklimat, annars funkar det nicht.

  Det estetiska är väldigt viktigt med. Och detta hårkel som jag gjort har en så fin konstistens att man aldrig behöver hålla på med vass kniv eller elda och smula, du nyper bort lite med fingrarna bara.
  Och färgen sen! SVART. Och doften är ju oslagbar, men doften är ju alltid god så länge man inte har i några skumheter.

  men.. jag säger ju inte att folk måste göra såhär, jag bara ger tips om hur jag gjort ett mkt fint hårkel som jag uppskattar mycket!

  #83664
  Token
  Deltagare

  Siëng Donk-Tsïong:Jag har gjort en liknande sak, tycker man blir för stenad(?).
  Om det går dvs, men jag tycker man blir en division högre än stenad.
  Alltså man blir hög/svängd och inte stenad av sådant röka.
  Iallafall min refelktion(Kanske jag är en vekling ;):lol:)

  //Tok

  #83665
  massabakse
  Deltagare

  Hejsan!
  Såg ett svårt ord, hårkel, är det gatuhasch det?
  Jag vill ju så gärna vara lite cool och kunna dessa modeord.
  Tack på förhand.
  massa

  #83666
  Si
  Deltagare

  Massabakse: Hårkel är mitt alldeles egna ord för hasch :D

  Token: Mjo, det må väl stämma, jag och en kompis rökte en pjuttefjutteminipini-mängd gräs som jag hade kletat i en knivsudd av hascholjan från skunkplantan och vi vart så råbelstenade så det är inte sant. Och det stämmer som du säger att det blir på något vis en annan grej, men jag föreställer mig att detta hårkel som faktiskt består av mestadels vanligt urbankat hampakåda (dvs kristallerna) har en mer ”vanlig” high. Hm, men å andra sidan så är jag typ också en sån där ”vekling” 😉

  En lustig sak är iaf att luften i den värmeförslutna plastförpackningen (där hårkelbiten ligger) har expanderat, så den är som en uppblåst ballong nu.. undrar om den spricker..? =)

  nåja… fast en grej Token – för stenad kan jag bli på allt, så lättpåverkad som jag är =)

  #83667
  brain
  Deltagare

  @Siëng Donk-Tsïong wrote:

  Eftersom man vid haschtillverkning alltid tillsätter något slags fett så

  Eh… va? Har jag aldrig hört innan. Jag trodde BRA hasch var 100% kåda/kristaller.

  #83668
  Si
  Deltagare

  En liten rapport om detta superhasch:

  Igår rökte jag mig två små joints med detta. Men jag ska säga er att det var typ enbart tobak i dem så jag har svårt att kalla dem för joints.

  Om ni någonsin har haft skit under naglarna föreställ er att ni petat ut skiten under en nagel (inte alltför lång alltså..) och delar upp den lilla biten i fem bitar.

  EN av dom bitarna motsvarar den mängd hasch som jag hade i BÅDA ”jointarna”. Och jag vart riktigt hög. Vadfan säger ni om det va?!?!?!? hehehe, man detta är verkligen superhasch.

  Jag låg och softade på soffan medan jag bakade messmörsbröd (Rågsiktskakor med messmör i) och lyssnade på Dungens Stadsvandringar, skitskön musik.

  Och denna bit (på 4 g) var jag påväg att sälja för 400kr, hoh, det där kommer att räcka hur länge som helst för mig ju!

  jag säger då det, vill ni ha drygt och fint hasch så är detta grejen.
  Det enda tråkiga med drygheten är väl att man måste hitta något roligare att röka det med än tobak, annars blir man ju nikotinist!

  #83669
  reaper
  Deltagare

  För mig låter det som att kristaller från din majja har lagt sig på botten så att det mer eller mindre blev som ”Ice” på chriss :P Om det e så så vet vi ju ungefär hur man gör Ice nu då :)

  #83670
  reaper
  Deltagare

  @Bluntkillah wrote:

  För mig låter det som att kristaller från din majja har lagt sig på botten så att det mer eller mindre blev som ”Ice” på chriss :P Om det e så så vet vi ju ungefär hur man gör Ice nu då :)

  Hmmm det låter som värsta supertöjet Sieng Donk-Tsiong (eller så är du extremt lättpåverkad).
  Shit, jag brukar vara emot sånt här att jobba sig och mixtra och anstränga sig me gräset, bättre att bara röka upp grödan!
  Men detta fick mig typ att ändra uppfattning det verkar ju va skiiiitgrymt!
  Samma konsitens som Svart Afghan/Pakistan? Det låter iallafall som det!

  Bluntkillah, det enda ”ICE:t” jag sett i Chriss är det amfetamin doppat/inblandat i! Men jag vet inte, vad du fått det med kristallerna ifrån, stämmer det? mvh Gandhi

  #83671
  reaper
  Deltagare

  Bluntkillah, det enda ”ICE:t” jag sett i Chriss är det amfetamin doppat/inblandat i! Men jag vet inte, vad du fått det med kristallerna ifrån, stämmer det? mvh Gandhi

  uhm..jag har för mej att det där med doppat e myt…då dom ämnen man oftast ska ha doppat i förstörs vid uppvärming…nu e jag ingen kemist eller så…men så tror jag att det e..

  #83672
  reaper
  Deltagare

  Det finns inget braj som e doppat i tjack.
  Ice brajet är gjort på ett speciellt sätt, så här står det att läsa på http://www.jointen.dk
  tryck på gubben me pipan.

  Ice, made out of skunk, made on a very weird way with ice and so on, makes you VERY stoned

  #83673
  friggs
  Deltagare

  @Siëng Donk-Tsïong wrote:

  I bankat hårkel finns det ALLTID någon bindande tillsats.

  Faktist inte, det går att pressa ihop kiffet så det håller ihop ändå om det är av hög kvalitet. Vill man fuska kan man värma kiffet lite granna så kletar det ihop sig ordentligt.

  #83674
  Si
  Deltagare

  okej, det är väl så. Jo men det stämmer bra. Eftersom en del av kristallerna jag tog låg på botten av skålen där jag hade rensat mina buds, så var det ju en del grönt växtmaterial i också, det fick ju det hela att klibba sämre.

  japp, okkolokko att det är supertöj 8) 😆

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 18 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top