Hur betalar jag tillbaka?

 • Detta ämne har 3 deltagare och 4 svar.
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9159
  reaper
  Deltagare

  Hej vänner.

  Slappar fett i Malmö efter ett utdraget studieuppehåll och drömmer om att få tillgång till hyfsad kvalitet av röka samt att vinna självförsörjningens tillfredställelse. Jag är en nerdekad haschpundare på 28 som är helt värdelös förutom för ett mycket begränsat antal människor, men med många idéer som kan rädda mänskligheten och andra livsformer, från undergång och istället göra världen till en trygg och kärleksfull plats. Jag har tidigare gjort litet inlägg men helt oannonserad, så nu har ni litet av min gramatik och min avatar?, så tack för alla tips och råd, så hörs vi. Ciao

  Wonderberry och NL #9 (Jord + GHE i customkrukor lecasäck) under 2mån flouro-grodd, 600W HPS/m2. Skörd i juletid.

  Fred & frihet, sugar

  #133036
  reaper
  Deltagare

  Välkommen sugar! :D

  #133037
  reaper
  Deltagare

  Tack toddy, det känns fint.
  Jag skulle aven vilja dela med mig av min setup och så, men jag hajjar inte riktigt hur man lägger upp bilder och så, så jag kollade overgrow, men var lost även där. Trevligt att vara här.

  Yeah,s

  #133038
  Radix
  Deltagare

  Tjenare Sugar, välkommen till SweCan!

  Jag ska se om jag kan guida dig igenom det där…

  OG så startar du en egen tråd i lämpligt forum (där det du tänker skriva om passar in, t.ex. i http://www.overgrow.com/edge/forumdisplay.php?f=23), och markerar i rutan brevid knappen ”Skicka meddelande”(QuickReply/Post Reply eller liknande) där det står angivet ”Attach images”,

  sen klickar du Post Reply eller Post Thread eller vad det nu kallas och kommer vidare till en sida där du har en ”Browse”-knapp, som du klickar på, och genom den letar du i din egen dator upp de bilder du vill lägga in (en i taget).

  När du lagt in alla bilder du vill lägga in så klickar du ”Post..” och vips så har du en tråd med dina bilder i.

  Om du sedan högerklickar på bilderna i tråden (de är förminskade, s.k. thumbnails, men om du vänsterklickar på dem så kommer de upp i naturlig storlek) och väljer ”Properties”/”Egenskaper” så får du bl.a. upp en bildadress som kan se ut nåting sånt här ungefär:

  http://www.overgrow.com/edge/gallery/671612/7april-2.JPG

  Den adressen klistrar du in i ett meddelande i din tråd här på SweCan och markerar med musen (så att textbakgrunden blir blå) och klickar på URL-knappen som finns strax ovanför textrutan du skriver i. Då kommer det automagiskt att hoppa fram en bildkod kring bildadressen så att det står

  och bilden kommer visas i den färdiga tråden.

  *pust*

  Hoppas det här hjälpte.. :D

  Btw, Kod-knappen behöver du alltså inte, bli inte förvirrad av att jag använde den, koden syns ju inte om man inte trycker på den..

  #133039
  daddy
  Deltagare

  Välkommen till swecan sugar!! :)

  Radix är som vanligt trevlig och hjälper till :) hur gick det fresten med din kolonistuga du skulle skaffa? (du nämnde det nångång förra sommaren)

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top