Hone, Hane igen?

 • Detta ämne har 3 deltagare och 4 svar.
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #586
  reaper
  Deltagare

  Hej!

  Håller på med min första odling nu. Jag har läst ganska många odlingsguider och olika diskussioner på detta forum så jag har en hum om det mesta. Men det är en sak jag undrar.

  Jag oldar 2st plantor i min garderob nu. Om en blir hane och en blir hona så måste jag ta bort hanen för att honan inte ska förlora som mycket THC, om jag har förstått rätt. Men jag har då ingen möjlighet att flytta på hanen så att den kan forsätta växa på något annat ställe. Kan man då torka den och röka den? Alltså, ger det någonting? Eller är det bara kasta bort den? :(

  #63060
  Smacky
  Deltagare

  Om du är som jag (Inte röker så mycket och inte har rökt så mycket) så kan du nog bli lite hög på bladen. Bladruset är dock inte så långt och bra som det med buds. Prova på:)

  #63061
  reaper
  Deltagare

  Jag har rökt nästan varje dag i ca 2år nu så då kanske det inte ger så mycket. Men prova på ska jag göra.

  #63062
  brain
  Deltagare

  Ja, prova en gång så du vet hur du ska göra i fortsättningen. Kom dock ihåg att det smakar skit. Ett tips är oxå att ju högre upp i plantan och ju mindre bladen är, desto mer THC i dem.

  #63063
  reaper
  Deltagare

  Tack för tipsen. Fast det är ett bra tag kvar. Jag började för 4 dagar sen och det första fröet har just kommit upp ur jorden. :D

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top