Hjälp. Tangerine dream problem

 • Detta ämne har 4 deltagare och 8 svar.
Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #58732
  MaryJaneInMyVein
  Deltagare

  #612661
  MaryJaneInMyVein
  Deltagare

  #612662
  candy4s
  Deltagare

  Hallåj! Jag skulle tro det är näringsbränna jag skulle flushat dom och inte gett näring ett tag för att sen börja med väldigt svag näring. fosforbrist skulle jag sattsa pengarna på om man kollar andra bilder med den bristen. Hoppas det löser sig o ha det gött!

  #612663
  MaryJaneInMyVein
  Deltagare

  #612664
  Enviousness
  Deltagare

  Jag vet att inte alla gillar det här svaret, men jag skulle testa och byta näring och se om du får andra resultat. Har bara dåliga erfarenheter av Hesi, men det är det långt ifrån alla som har. Men jag har sett plantor som sett ut exakt sådär, och det berodde på näringen vi använde vid tillfället. De plantorna råkade ut för näringslock-out och dog efter ett par veckor i blom. Tog tre misslyckade skördar innan vi fattade vad problemet berodde på.

  Ville bara dela med mig av erfarenheten, det kan ju lika gärna vara något annat men symptomen känns igen. Har du tur är de bara lite brända som candy4s påpekade.

  #612665
  MaryJaneInMyVein
  Deltagare

  #612666
  candy4s
  Deltagare

  Ph är ett återkommande problem och jag skulle nog köpt en bättre mätare köpte själv precis en från professionalgrow för 399:- har dock inte hämtat ut den ännu det får bli imorgon jag är själv nybörjare o har precis dragit igång omgång 2 och insett o blit tillsagd att det viktigaste är ett bra ph och genom en bra mätare avhjälper man massor av problem som man annars bara gissar sig fram med. Så mitt råd köp ny ph-mätare om du har pengar till det odling kostar fan mer än va man kanske räknade med från början och jag fel prioreterade skulle köpt ph-mätare innan alla andra ”runt om kring utrustning” Ha det gött o lycka till!

  #612667
  Creampuff
  Deltagare

  Skulle vilja säga vänta med att köpa en annan ph-mätare tills du flushat plantan,kolla ph´t efter och se om det sjunkit något.

  #612668
  MaryJaneInMyVein
  Deltagare

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top