Hjälp! har stannat i växt, här hängig och gulbruna blad

 • Detta ämne har 3 deltagare och 3 svar.
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #59018
  Thebigbong
  Deltagare

  Vad kan de vara som orsakar detta? den är 8 veckor, enligt mig väldigt liten för sin ålder, vet tyvärr inte vilken strain det är :(

  #614720
  spektakel
  Deltagare

  ser ut som du övernärt henne en gnutta, alternativt att PH värdet är helt of..
  Har du gett någon näring ännu? tycker inte det ser ut som N brist då det brukar gulna nerifrån och upp då. Kan dock vara frist på mg(magnesium). då brukar bladen gulna mellan venerna först.

  Lite mer info hade varit bra för att göra en korrekt analys :)

  Mvh

  #614721
  Dr
  Deltagare

  Jag har läst varenda tråd i Sjukstugan, Cannabisolding och Bildbanken. Det kan vara därför jag inte råkat ut för samma sak som du.
  Jag följer Gold Labels näringsschema, men tar bara c:a hälften av ordinerad dos. Men jag har aldrig haft några brännor eller liknande.
  Mitt råd skulle bli: Låt den torka ut mer än vanligt, tre dygn minst, ge ingen näring. Sedan ge bara vatten, c:a 7-8dl till den krukan. Vänta tre dagar och ge en fjärdedel av näringen. Repar den sig så är det näringsbränna eller övervattning. (Tre fjärdedelar av alla problem så tidigt är övervattning eller övergödning.)
  Repar den sig inte har du ett värre problem. Har du andra krukväxter som får samma vatten? Är det kommunalt vatten eller egen brunn?
  Du ger för lite info för att ställa en säker diagnos över din planta. Men övervattning ser det ut som.

  Naturligtvis är ett jordbyte ett hett alternativ om du rubbat näringsbalansen i jorden.

  #614722
  Thebigbong
  Deltagare

  Har gett näring enligt vad som står på flaskorna, ökade dock från 1 till 2ml efter bara 2 vattningar på 1ml, har bytt jord samt blandat i lite mer leca å ska torka ut den lite till. har mäsk stående i tältet så kväve får den, ph-värdet på vattnet ligger på 6,3 vilket borde vara okej? får väl vänta några dagar och hoppas den bättrar sig :) om det är brist på magnesium vad är lättast att tillsätta då? tack för tipsen :)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top