hasch betydligt skadligare än ganja!!?

 • Detta ämne har 17 deltagare och 50 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 51 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1281
  reaper
  Deltagare

  har rökt hasch i 7 år,slutade för 8 månader sen och röker bara gräs varje dag…hasch blandas ut med en hel del kemikalier som bl a:
  henna-finns i allt hasch,varierar mängd från olika sorter.har haft diverse töj som jag fått skicka tillbaka pga överflöd med henna=går inte ens å bli stukad med hjälp av 3 hinkar=fattigt
  kamelbajs=används inte så jätte ofta i töj
  bildäck=väldigt ofta i marockanskt töj
  asfalt=blandar dom i i nästan så gott som allt töj som är ner smält,utblandade ny strukna plattor,oftast lite hemma gjorda stämplar ,rökte ett töj från island,kunde känna brända asfalts aromen=värdelöst

  simulate,peep this,du sitter hemma med polarna ä försöker bygga ett rökdon för å få i dig dolan på ultimataste sätt,stoppa koppen med en bit gummi från ett däck,lite kamelbajs och lite asfalt,lite henna å lite thc så det e funktion i skiten även kallat en töjbit
  vad anser du skadligast om du tänker efter???hasch som klyver din personlighet,gör din folkskyg,halv schitsofren,instängd och avtrubbad och livstrött och helt jävla nerjobbad samt bryter ner din kropp,immunförsvar och lungor 100 gånger kraftigare än ganjan gör,dvs om du mekar utan tobak??ok stuket e schysst, men hasch e fattigt i längden-tro mig jag har vart där!!nu tänker du jävla ”ganja glorifierare” men utav egna livserfarenheter och perspektiv anser jag må så mycket bättre nu när jag röker ganjan och inget jävla töj!!!!!!!!!!!!!!!
  till skillnad från töjet blir jag av ganjan:varken folkskygg eller passiv,ingen personlighetsförändring för 5 öre,mer upprymd,glad,bra humör,hungrig,får gjort saker,orkar gå upp på morgonen,bättre immunförsvar”än hashet” och framför allt inte alls lika ”benke”=abstinens som när man går runt å svettas på hashet…..tog mig 9 veckor och bli av med ”benke”fasonerna på hashet,både fysiskt och psykiskt tíll skillnad från ganjan så är det inte lika fysiskt utan mer psykiskt i cirka 3 veckor

  ’kände under dom åren man var mest insnöad på töj att ens personlighet klyfs under sikt,tro mig efter ett längre missbruk av töj känner du inte dig själv längre,går runt å känna sig omedveten vem man är ,låter inte så farligt men är fruktansvärt obehagligt med det följer även deprissioner och livs-värt å leva tankar!!!personligen så e jag UPPJOBBAD som en motherfucker för jag har hittat tillbaka till mig själv tack vare uppehåll,brytigt den onda hasch cirkeln=slutat med töjet och börjat röka stadigt med fet ganja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  :P :P

  #69234
  reaper
  Deltagare

  Good for you :)

  Ja gräs är läckert, fast om man gör hasch själv så blir det inte mycket bildäck i :)

  #69235
  Token
  Deltagare

  Har oxå funderat på det.
  Röken av dvs Hasch e ju så satnas klibbig.
  Sedan vad det är i vet jag inte(eller nu vet jag, tack vare sir smoke a lot)
  Dvs tror lungorna tar med stryk av brunt än av söta underbara Mary.

  Bara min tanke

  //Pi

  #69236
  reaper
  Deltagare

  Ändå hostar jag mycket mer på ganja än hagg…. skumt det där.

  #69237
  Jack the tripper
  Deltagare

  Finns det några kännetecken på haschet för att få ett hum om ifall det är utblandat eller inte? Senaste laddningen jag fick var väldgit mjukt, som modellera, och jag inbillar mig att de tyder på att det är rent.

  #69238
  reaper
  Deltagare

  Är det värt att göra olja av typ en femma? Det borde ju sålla bort alla andra eventuella ämnen som man inte vill ha i lungorna. Men hur mycke skulle man eventuellt få ut av att göra olja på en femma?

  #69239
  reaper
  Deltagare

  Sir smoke a lot: känner igen mig mkt av det där, det ligger nog mycket i det du säger :/

  plur

  #69240
  Opagaddur
  Deltagare

  men just därför vill man inte köpa brunt på gatan.. man får ju bara något utblandat skit för det mesta.. inge trevligt alls..

  så därför ska man få odla eget eller att dom öppnar bra affärer där man får köpa å vara säker på att dom inte har smygit i nått extra kamelskit eller bildäck.

  #69241
  reaper
  Deltagare

  Men nu är det ju så att det finns också väldigt bra hasch på gatan.
  Allt är inte utblandat med henna, gummi osv, och då är ju ju exakt samma sak om gräs.

  Det där med gummi föresten… Låter väldigt otroligt, för hur i hela världen ska dom få ner gummi i haschet. Gummi är inte så finpulvrigt precis, speciellt inte bildäck, och jag tror nog en strimla skulle synas hur fin den än var.

  #69242
  MrY
  Deltagare

  Ni lider av dåliga kranar helt enkelt. Jag har inte köpt eller rört dåligt hasch på många år. 8)

  #69243
  Carlse
  Deltagare

  Problemet är nog att det är betydligt enklare
  att blanda ut hasch med diverse mindre hälso-
  samma produkter än att göra detsamma med
  majja. Om det är dålig kvalitet på majjan så
  brukar det helt enkelt vara alltför mycket blad
  och alltför lite blomställningar, men det är därmed
  inte farligare att röka. Om man däremot röker
  utblandat hasch så är det däremot sannolikt
  hälsovådligt. Jag tror dock inte att det är så
  vanligt ändå att hasch är utblandat, i vart fall
  inte om man köper från tillförlitliga leverantörer.

  #69244
  reaper
  Deltagare

  Jag har funderat på det här…

  Problemet är att det är svårt att veta vad som är sanning och vad som är vandrings-sägnen. Jag har hört millioner gånger att hasch är fullt av skit men bara en gång kunnat konstatera att ett parti på drift i GBG var fullt av BENSIN i (fråga mig inte varför eller hur fan det kom i).

  Vet vi att det är henna som ger färgen i marockan t.ex?

  Det verkar ologiskt att blanda ut haschet med gummi och asfalt när man kan använda de mindre potenta växtdelarna (Blad&stam). Mjöl som också kommer från växtriket verkar också vara en bättre ide an att försöka finfördela gummi och asfalt.

  När det sen gäller biten som är som ett tuggumi…så behöver det inte automatiskt betyda kvalite….apotekarna använde bivax under hela 17 &1800-talet för att göra piller (man band altså det aktiva ämnet i vax)
  Jag vet inte om det används i haschbranchen….(men det skulle också gå att göra en kvalitetsprodukt och binda med bivax)

  #69245
  reaper
  Deltagare

  Tro det eller ej, men ett bra sätt att komma över fint brunt är att bosätta sig på vishan. Här säljer små deelarna mest för skojs skull och för att alla ska kunna bli stenade, inte så mycket för profiten 😆

  Har inte på hela 2002 kännt mig missnöjd, kvaliteten här på landet är riktigt fet och förhoppningsvis kommer den att fortsätta hålla denna Höga standard 😉

  #69246
  reaper
  Deltagare

  Hittade en artikel om henna:

  http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,82386,00.html

  OBS! När du läser detta så skall du tänka på att det är bara ett par månader sen chips och pommes var dödligt gift…

  Intresant länk i alla fall

  #69247
  reaper
  Deltagare

  I hasch lägger dom i ämnen som förstärker thc:et,och tro mig alla och nu menar jag allt hasch som inte är gjort själv är utblandat,vad tror ni är anledningen till att man får mycket mycket mer abstinens på hasch än ganja=explain?????tro fan dom blandar ut det så dom kan göra så mycket cash på skiten som möjligt,och få folk och bli beroende lättare!!!word up!!
  sen missuppfattar ni mig,när jag säger utblandat hasch menar jag inte att haschet är dåligt på något sätt,utan tvärtom(har inte stöt på ett riktigt dåligt hasch sen 2 år sen då det var en laddning som var för utspädd med henna=det var fel på hela skiten=skickade tillbaka det.sverige har bra hasch,är min åsikt!!!men en hel del ämnen utöver thc ämnena får man i sig kan jag lova dig=jag tycker hasch e fattigt i längden=min åsikt!!

  jag tyckte mycket bättre om att röka hasch än ganja när jag var insnöad på skiten och rökte varje dag!!nu tycker jag det är 10 gånger schysstare å röka ganja än hasch,,,,man anpassar väl sig!!?

  på tal om bensin töjet någon nämde som fanns i göteborg för ett bra tag sen,rökte det,kändes typ som å få en slägga i pannan=huvudvärk=fattigt! 🙄

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 51 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top