HAHAHAHAHAH

 • Detta ämne har 18 deltagare och 42 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 43 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4888
  reaper
  Deltagare

  asså är ni helt sjuka, har en hel board med ”design & konstruktion”, ”huyr man odlar” m.m. HAHHAHAHAHA om hur man odlar cannabis osv. asså fy fan ni är ju helt keff, jag kan lova att jag har sett flera av er, på plattan, ni står där vid tunnelbanan, ser helt borta ut, rastaflätor, letar efter nån att handla av, och varje gång jag ser er tänker jag ”fy faan, och dom säger att det inte är skadligt” och kom nu inte med några motargument, att det skulle var bra och väldigt nyttig osv. för ni är helt vridna, alla av er, ni tar allting helt seriöst, det är som jag skulle börja odla persilja, och sen ha ett helt jävla forum för det ”jag har nu satt min första persilje planta, den ser lite vissen ut, behöver dom vattnas ofta?”

  jag kan inte låta bli och skratta åt allting på den här sidan HAHAHHAHA

  #96880
  gronis
  Deltagare

  Skratta du. Kan lova att alla som läser din post skrattar mer åt dig än vad du skrattar åt oss.

  #96881
  reaper
  Deltagare

  @keff wrote:

  asså är ni helt sjuka, har en hel board med ”design & konstruktion”, ”huyr man odlar” m.m. HAHHAHAHAHA om hur man odlar cannabis osv. asså fy fan ni är ju helt keff, jag kan lova att jag har sett flera av er, på plattan, ni står där vid tunnelbanan, ser helt borta ut, rastaflätor, letar efter nån att handla av, och varje gång jag ser er tänker jag ”fy faan, och dom säger att det inte är skadligt”

  hmm asså vad skulle vi göra på plattan ??? vi odlar eget här så att du slipper se oss. frågan är juh vad du gör på plattan? horse kanske? eller är du ute efter lite tjack?

  #96882
  reaper
  Deltagare

  keff, vilken underlig och ovanligt trångsynt person du verkar vara.

  Anledningen till att det finns just ett forum som detta är ju självklart för att det finns folk som är intresserade utav att starta, underhålla och använda ett. Det ligger i samhällets intresse helt enkelt. Samhället = folket = vi.

  Det borde väl även du förstå ifall du är smart nog att dels registrera dig här, och dels att skriva ett eget inlägg? Öppna du ditt eget persiljeodlingsforum, och meddela gärna var det ligger, så får vi se ifall det blir lika stort som SweCans.

  Fast alla ska ju få komma till tals i ett forum, oavsett åsikt, liksom du. Men ifall du tittar runt lite på forumet kommer du att upptäcka att det finns en avdelning för negativa effekter utav cannabis, där ditt meddelande kanske hade passat bättre?

  För att avrunda, en liten skola i svenska språket:
  asså = alltså
  huyr = hur
  persilje planta = persiljeplanta

  Peace. :)

  #96883
  Trestor
  Deltagare

  Egentligen kastas sådana här värdelösa inlägg direkt, men efter diverse påtryckningar flyttar jag det till coffeshoppen istället. Vissa tycker tydligen att det var underhållande :)

  #96884
  reaper
  Deltagare

  HA HA HA…………… 😯 Vilken underhallning, att det finns folk som orkar sitta och registrera sig for att skriva ett sa fruktansvart meningslost inlagg. Det var det sletnaste pa lange.

  #96885
  Delta-9
  Deltagare

  Keff: Vad du än gör så för inte dina gener vidare till nästa generation! Samhället ber dig!

  #96886
  Skunken
  Deltagare

  han kan max va 12 år 🙄

  #96887
  reaper
  Deltagare

  Dessvärre är denne personen inte unik, samhället kryllar av sådan tragiska personer :(

  #96888
  reaper
  Deltagare

  Det hade varit skoj ifall keff loggat in igen för att svara på inläggen, fast det känns ju nästan som han/hon inte kommer att göra det…

  #96889
  Dr. Snuggles
  Deltagare

  Hans egen personlighet och detta inlägg blev här en slags varningssignal om hur vanliga ”Svensson” funderar kring cannabis. Urkh

  #96890
  reaper
  Deltagare

  lätt

  #96891
  reaper
  Deltagare

  Keff, Du verkar ju vara helt förvirrad! Och vad gör en tragisk människa som du på detta forum? 😈

  #96892
  reaper
  Deltagare

  @keff wrote:

  ni står där vid tunnelbanan, ser helt borta ut, med rastaflätor, letar efter nån att handla av, och varje gång jag ser er tänker jag ”fy faan, och dom säger att det inte är skadligt” och kom nu inte med några motargument

  Bara för att man står vid tunnebanan och försöker köpa nått är man helt väck? och bara för man har rasta hår och rasta kläder och ser helt borta ut så är man helt rubbad? det kan inte bara va så att dom ser helt borta ut men inte är så borta när dom inte har rökt? du vet man blir ju påverkad av hash och man blir ju lite hängig när man röker som du vet. Men det har väll inte med hur man blir av det? utan hur mycket det skadar? Och va gör det dig om dom står där och vill köpa knark? dom gör väll inte dig nått ont?

  #96893
  chong
  Deltagare

  Jag är böjd att hålla med Pasco. ??????? 😮

  Mvh chong.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 43 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top