Gomorron

 • Detta ämne har 4 deltagare och 5 svar.
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5000

  Tänkte bara ta tillfället i akt för att annonsera min återkomst, ifall någon råkar vara intresserad. Har varit under isen ett längre tag och tyvärr glidit in i lite självdetruktiva beteenden. Weed har inte precis hjälpt till heller, men jag har bara mig själv att skylla. Det börjar gå framåt nu hur som helst. Hoppas ni haft det bra.

  Increase the peace.

  #98000
  Smacky
  Deltagare

  Bra att det börjar gå frammåt. Visst är det skönt att det är vår! :D
  Nu ska jag ut med hunden, Ha det så bra Spock 8)

  #98001
  Powerpuffgirl
  Deltagare

  Välkommen tillbaka, Funk Doctor Spock!
  Började undra var du hade tagit vägen. :D Skönt att höra att det går bättre för dig.
  Passa på att njuta av våren!

  PPG

  #98002

  Jo det är väldigt skönt att det blivit vår. Jag blir som regel deprimerad under vintrarna, vilket är ytterligare ett skäl till varför jag tänker lämna Sverige så snart som möjligt.

  #98003
  reaper
  Deltagare

  Hej Funken
  Ja, vintern suger livet ur mig också, den här vintern har varit exeptionellt jävlig. Och när jag mår så dåligt så är jag inte snäll mot kroppen heller. Jag försöker fundera ut en plan för att hålla mig på sydligare breddgrader under vinterhalvåret och komma tillbaks till svea rike i april eller så. Det känns som om jag pallar en vinter till här, men sen får det vara nog. Jag funderar på att köpa hus i södra europa som jag hyr ut under sommaren. Vad har du för plan? Eller det kanske är hemligt?

  #98004

  Planen är att läsa klart på universitetet och sen söka jobb utomlands. Språkkunskaperna finns, så det är mycket arbetsmarknad som står öppen. Förhoppningsvis kan jag börja leta jobb till sommaren, om allt går väl.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top