Fyfan nojjigt!

 • Detta ämne har 8 deltagare och 12 svar.
Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #21776
  reaper
  Deltagare

  Var idag på väg till min utomhus odling med 30 st plantor, med mig hade jag en kasse fylld med gödsel. Gick dit på ett järnvägsspår puffandes på en spliff i det fina vädret och en stund efter jag slängt fimpen och är ca 100 meter från mitt ställe hör jag den välkända polissignalen, den som låter på deras radio innan ett anrop (piiiiiiiiiippipipippip). Eftersom jag är nyrökt och allt _vet_ jag att det är mig dom är ute efter! Hoppar ner från rälsen och springer in i skogen där jag gömmer kassen med gödsel och allt annat ”dåligt”. Samtidigt ser jag inne i mitt huvud likt en FBI mordscen hur ca 15 st poliser har spärrat av min lilla hage, helikoptrar cirkulerar ovanför typ och hur dom håller på att analysera och gräva upp mina älskade plantor! Där jag sitter hör jag signalen svagt ibland men inget annat så efter ett tag blir jag less på att sitta på huk och glo så jag tar mig samman och tänker att jag måste ta reda på hur det ligger till! Så jag går runt i skogen så jag kommer till stället från andra hållet, jag smyger, nästan ålar mig fram väldigt försiktigt tills jag kan blicka ut över stället som är… tomt! (såklart!) Jag går ur skogen och kollar till mina plantor (som förövrigt tagit sig bra på de 8 dagar dom varit ute:D) allt är som det ska så jag går den vanliga vägen tillbaka för att hämta alla mina grejer som jag lämnat i skogen, när jag går förbi bildemonteringen som ligger en bit från mitt ställe så fryser jag till när jag hör den där signalen igen! Jag tittar in genom planket och ser en bärgnings bil som håller på med ngt, ur dess radio kommer ibland exakt samma signal som polisen använder! Puuuuuh tänker jag och hämtar mina saker och gör allt jag var där för att göra.

  Där ser man hur mkt man kan nojja upp sig! Men jag fnissade hela tiden efteråt när jag tänkte på att om nån filmat mig eller ngt typ, så jävla fult bara att åla runt i skogen i 45 min för en skit sak:D Men när jag faktiskt trodde det var polisen som var ute efter mig så fnissade jag inte allt för mkt!! 😳 Häääp, ville bar skriva av mig om det hela! :D

  #270408
  Nesta
  Deltagare

  Det där lät som en riktigt kul upplevelse….. 😆

  #270409
  reaper
  Deltagare

  Hehe, förstår din reaktion. Det där piiiipipipipip ljudet är ju det näst sista man vill höra i närheten av sin odling (sirener får väl anses ligga på första plats :?)

  #270410
  Enviousness
  Deltagare

  ..eller kommentaren ”Stå still..du är arresterad.” 😉

  Skön historia iallafall :)

  #270411
  reaper
  Deltagare

  slut på det roliga på swecan

  #270412
  Eskapisten
  Deltagare

  Förstår dig. Skyr den där signalen som pesten, den kan göra mig förjävla nojjig. Har en polare som har precis en sådan på sin mobiltelefon när han får sms. Det har isat otaliga gånger i själen tack vare den. Hatar även rasslet av nyckelknippor. Usch, överjävligt nojjiga ljud de där.

  #270413
  reaper
  Deltagare

  Hehe kul historia, jag skulle garanterat nojjat lika mycket men egentligen varför skulle de sätta på syrenerna för att ta din plantor, de lär inte fly :?

  Jag bara hatar synen av de där blåvita volvona. Blir alltid nojjig när jag ser snuten trots att jag in gjort nåt!

  #270414
  Corey
  Deltagare

  @Kingsize wrote:

  Hehe kul historia, jag skulle garanterat nojjat lika mycket men egentligen varför skulle de sätta på syrenerna för att ta din plantor, de lär inte fly :?

  Tror det var ”radio-ljudet” han menade, precis som om dom skulle stå vid plantorna och rapportera in till grishuset 😉

  #270415
  Varanasi
  Deltagare

  Hemlig,- blir det bilder i bildbanken sen eller? 8)

  Kör sj ute men har ingen kamera….in big need of cash!

  #270416
  finn
  Deltagare

  Hahaha… Snyggt om där hade varit snutar. Så kommer man där lite småbränd, visslandes och med en säck gödsel underarmen. Vilken syn! 😆

  #270417
  maja
  Deltagare

  Ush, det där lät verkligen läskit :( Jag blir ju rädd bara jag läser det 😳 Tur att det inte var farligt.

  Eskapisten, det där med nyckelknippor är verkligen läskigt också 😥 8) Peace

  #270418
  reaper
  Deltagare

  @mange_86 wrote:

  Hemlig,- blir det bilder i bildbanken sen eller? 8)

  Kör sj ute men har ingen kamera….in big need of cash!

  Självklart kmr det bilder! Har tagit bilder med mobilen sen jag satte groddarna i jorden, blir rätt hyffsad kvalle på bilderna men ska köpa en digitalkamera snart och då ska jag ta bilder med den istället, blir nog bra bilder sen i september :D Men det fan lite nojjigt att ha en odling har jag märkt (undrar då hur det är att ha en inomhus! 😯 ) Så nu ska jag bara kolla till stället i gryningen!

  #270419
  reaper
  Deltagare

  Gud vad jag hade blivit skrämd om det hade tutat vid min tilltänkta odlingsplats, speciellt eftersom det inte är något bostadsområde och att de då inte skulle finnas så mycket annat att göra där.

  Hemska tanke :/

Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top