Första odlingen

 • Detta ämne har 4 deltagare och 7 svar.
Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #58769
  VenCe
  Deltagare

  Hej alla,

  Varit medlem här allt för länge(?) men inte gjort någon egen tråd, rättare sagt kommit tillbaka igen efter massa år! – Ursäkta alla dumma frågor i förväg, men inte varit aktiv inom detta på ÅR så tappat mycket av den kunskapen man läste på och hade då, så ha tålamod. 🙄

  Fått frön från en vän som jag testat satt i jord, det ska tydligen vara några EasyRider samt Afghan. De är tyvärr ej uppmärkta de påsarna så vet ej vad som är vad.

  Enligt min vän så ska EasyRider’na vara auto samt Feminized. Jag själv misstänker att de är den sorten (en ensam stackare) med smalare blad (en Sativa sort?). Sedan Afghanerna är lite bredare (en indica?).

  Min första fråga, vilken är vilken tror ni?
  Andra, är min ensamma stackare en hane eller är ”feminized” annorlunda och inte ser ut som vanliga honor eller är jag helt fel ute!?

  Easy Rider(?):

  Afghan:

  Har tyvärr, pinsamt dålig koll på exakt vecka. Men är ca 6-7 veckor och slog om belysningen till blom för cirka 1-2 veckor sedan… För tidigt för blom då? – Vill minnas att jag läst personer som kör blom från frö och fått bra resultat.

  #612921
  VenCe
  Deltagare

  Ingen som har den minsta synpunkt…? :(

  Börjar tro allt mer och mer att den som jag misstänker är en hane och på så sätt är en av Afghan sorterna. Kan jag ha rätt om det?

  #612922
  exil
  Deltagare

  Jag hade gissat tvärt om. Ryder och olika lr tycker jag mig se i den som du vill ha till afghan. Skulle sätta 100kr på det. Har odlar lr auto osv och Nepal hindukush.

  #612923
  Enviousness
  Deltagare

  Den första bilden är svår att säga vilket kön den är, men den andra bilden, som du kallar afghan, är en hona iallafall.

  #612924
  exil
  Deltagare

  Då är jag nog rätt ute. Grattis till en dam.

  #612925
  VenCe
  Deltagare

  Den jag kallar Afghan hagr jag tre av och alla är honor, som bild #2. Den första har ännu inte visat något mer eller mindre som bild #1, växt ut mer små blad men inte sprön. Är det en EasyRider som ja kallar ”Afghan” då, som i så fall är Auto och Feminized?

  Kan ordna bättre bilder ikväll, men i övrigt går allt mycket väl för de små! :drool:

  #612926
  VenCe
  Deltagare

  Nya bilder för idag!

  Vill även påpeka att detta är ett litet projekt jag har just nu. Kommer flytta inom en väldig snar framtid och blir då en nystart. Ordentlig sådan som blir kommer gå att följa mer detaljerat med veckovis uppdatering där. Tills dess ska jag uppdatera mig på nytt och ha mer kontroll på allt än vad jag känner att jag har idag!

  Här är en bild på vad jag iaf trott är en EasyRider (Auto Fem), vilket kanske inte fallet är?

  En av tre som jag trott var Afghan, har betydligt bredare blad än bild ett. Alla tre av denna sort är honor och växer på fint!

  En samlingsbild på tre av de fyra, kör 4x20W LE. Här ser man skillnaden på de två längst fram. Vänster är ”EasyRider” och de övriga är ”Afgan”. Vad tror ni är vilket egentligen?? :thinking:

  #612927
  Topsis
  Deltagare

  jag tycker det ser ut som att den kortare palntan till höger är en easyrider. eftersom den sorten inte blir lika stor som andra och börjar blomma nästan direkt

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top