Förslag om utökning av TULLen eller en ny forum kategori.

 • Detta ämne har 3 deltagare och 3 svar.
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30986
  reaper
  Deltagare

  Hej,

  Jag skulle vilja föreslå att ni antingen utökar TULLen med trådar av hög kvalitet eller att ni öppnar ett nytt forum där man kan föreslå och rösta in trådar av dem olika odlings kategorierna som jag beskriver nedan som ni moderatorer och vi medlemmar tycker håller hög kvalitet.

  Detta system jag föreslår hade då besparat nya och gamla medlemmar en massa tid och där man dessutom kunnat ta del av trådar som innehåller hög kvalitetsmässig information som man nog aldrig annars hade funnit eftersom man i nuläget måste gå igenom en hel del trådar först som inte mäter upp till den klassen.

  Jag har själv sökt och plöjt igenom enormt mkt information här på swecan och finner fortfarande guldtrådar i mellan åt eftersom jag blev medlem efter dem kom till.

  Dem forum kategorier som känns viktigast då enligt mig är följande –

  Cannabisodling, Sjukstugan, Bildbanken, Odlingsplatsen – design & konstruktion, Inomhusodling Jord, Inomhusodling Hydro, Utomhusodling, Avancerade metoder och problem, Skörd torkning förvaring haschtillverkning, Cannabis – sorter genetik & fröframställning.

  Vad säger ni?

  Mvh Satansbrother

  #360637
  LicenseToGrow
  Deltagare

  Det här låter som en riktigt bra idé Satansbrother!
  Hoppas att din idé blir verklighet bara :D

  /license

  #360638
  Trestor
  Deltagare

  Jag antar att du menar Arkivet? TULL’en är bara en tråd däri, och en ganska utdaterad tråd också tyvärr. Angående att trådar flyttas till Arkivet eller snarare inte flyttas, så är det ett välkänt problem – vi jobbar på det… :)

  #360639
  reaper
  Deltagare

  Ja jag klantade till det 😳
  Menade som du skriver Arkivet förstås.

  Ja, jag anade att ni redan var medvetna om det och jag förstår att det är inget arbete man gör bara på en eftermiddag. Glad att höra att ni jobbar på det iaf :)

  Fred :hemp:

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top