Era system?!

 • Detta ämne har 2 deltagare och 3 svar.
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4448
  reaper
  Deltagare

  hej jag e väldigt nyfiken på Hydrosar. Tänkte om ni ville berätta om era system och hur ni gjort dem eller köpt dem.
  Har kollat lite på färdig gjorda o dom ser proffsiga ut med dyra. Och sånna man gör själv litar jag inte riktigt på eftersom det värkar vara massa krångel att göra dom och att det kan bli problem efter ett tag men syresättning och så.

  #94571
  Brassman
  Deltagare

  Hej! Jag har en back med lock från curver (rubbermaid) och 4 st dimdysor som sprutar ut en fin dimma med näringslösning, jag har även en liten luftpump som pumpar in luft i backen. I locken sitter det 6st 3 tums nätkorgar med lecakulor. Det är alltså ett litet aerosystem fast det är inte i bruk för tillfället tyvär, jag letar efter en annan pump för tillfället. Jag vill ha en extern pump alltså en sånn som inte ligger i vattnet för då blir vattnet för varmt.

  #94572
  reaper
  Deltagare

  Kolla trådarna….

  Mvh fuskis

  #94573
  reaper
  Deltagare

  har en ganska intressant setup på gång som jag kommer skicka bilder på när jag börjar bygga den, för lite råd och respons från erfarna odlare, kommer komma om några veckor…
  Teorin är iallafall att jag har tio hinkar med vatten som löper emellan dem i en cirkulär strömning, orsakad av en pump.
  och till 9 av de 10 hinkarna skall luft pumpas ut efter klassiskt bubblar-snitt, den tionde hinken skall fungera som påfyllningshål för vatten och näringslösning.
  ni får se hur jag kopplar det här och vi alla får se om det fungerar snart!
  ha det så länge!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top