drogfritt.nu

 • Detta ämne har 9 deltagare och 38 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 39 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2776
  reaper
  Deltagare

  jag gick in på sidan för att se vad det stog om cannabis..
  kolla själv så får ni se..

  http://www.drogfritt.nu/Droger/hasch.html

  objektivt eller vad :D

  #80841
  friggs
  Deltagare

  Hasch och Marijuana förstärker känslor, vilka blir påverkade av omgivningen. Personen blir hög och vill ta det lugnt. Drogen ökar aptiten och haschrökaren blir speciellt sugen på sött. Ruset kan också göra att en person blir väldigt upprymd och då prat

  Jaha, och hur slutade den där meningen då? Glömde författaren bort vad han/hon höll på med? Hade författaren rökt på eller? 😆

  #80842
  ashtray
  Deltagare

  Skall skriva ett litet brev till dom, även om jag inte tror att dom kommer att lyssna utan mer ett sätt att avreagera mig:

  Hej

  Jag har tittat runt lite på er site och läst om hasch på er faktadel. Jag är smått uprörd över antalet faktafel och den desinformation ni därmed sprider. Följande är kommentarer ur er information och mina rättningar och/eller kommentarer:

  1. ”Marijuana består av växtens torkade frön, blad och stjälkar. Den påminner om torkat gräs.”

  Marijuana består av växtens blommor (buds). I dålig marijuana så ingår blad och i extrema fall stjälkarna då det är mycket lägre andel cannabonider i dessa och väldigt lite i stjälkarna. Det kan också vara frön med i marijuanan man köper men det är också ett tecken på dålig marijuana då marijuana som har blivigt pollinerad har en mindre andel cannabonider och ger mindre skörd, fröna ”poppar” precis som popcorn när dom blir upvärmda så det är lite svårt att röka dom.

  2. ”Hasch och Marijuana innehåller ett giftigt ämne som kallas THC”

  Utveckla gärna varför THC är giftigt.

  3. ”THC lagras i kroppens fettceller och kan ligga där under mycket lång tid och göra att personen kan få återtrippar, flash-backs. Vad som händer under en flash-back är kan t ex få en hallucination eller en känsla av haschrus långt efter att drogen tagits.”

  Detta är en av de mer löjliga myterna om cannabis. Delta-9-THC, som är det aktiva ämnet i cannabis, metaboliseras i kroppen till inaktiva restprodukter inom loppet av några timmar. Metabolitprodukterna lämnar sedan kroppen långsamt, och många olika ämnen (bl.a. vitamin A) fungerar på liknande sätt. Cannabismetaboliter orsakar ingen skada på kroppens organ under denna utsöndringsprocess, som är helt naturlig.

  4. ”Anders satt i bilen och kände sig i dålig form, han hade svalt 5 gram hasch. Under bilresan började haschet att verka, han blev allvarlig, inåtvänd och fick konstiga tankar. En 20 minuters bilresa kändes som en hel dag och Anders gick in i ett månlandskap, han såg inga hus, träd, ingenting. Han undrade vad han gjorde på denna planet och han fick dödskomandon och han drevs nästan till självmord.”

  Man skall inte röka när man mår dåligt. Man skall inte köra eller göra något annat som kan göra matriell skada och riskera andras liv. Anders visar en dålig kunskap om cannabis, sig själv och bristande respekt för sig själv och andras liv.

  5. ”Vid höga doser blir personen förvirrad, aggressiv och farlig för sin omgivning.”

  Aggressiv och farlig för sin omgivning. Vad baserar ni detta på?

  Rättningar och förslag är välkommna.. speciellt tack till carlse för en textsnutt jag snodde. 😉

  #80843
  reaper
  Deltagare

  . ”Anders satt i bilen och kände sig i dålig form, han hade svalt 5 gram hasch.”

  Hvem som helst kan bli litt dårlig etter å ha spist en femmer…. spesielt hvis det er første gang man prøver cannabis. 😆 Frank got what he deserved 😆

  #80844
  gronis
  Deltagare

  Inget illa menat mot dyslektiker…men ska man skriva en så seriöst menad text så kan man ju kolla den i ett rättstavningsprogram! Meningarna avslutas ju mitt i! i alla texter inte bara den om cannabis! Väldigt dålig sida!

  #80845
  reaper
  Deltagare

  Riktigt dålig sida!

  #80846
  reaper
  Deltagare

  Visst ja, man får ju dödskommandon och drivs till självmord när man röker. :D :D :D :D

  #80847
  PachiPachiHand
  Deltagare

  Mm, snart har vi inga medlemmar kvar här på Swecan, alla komemr ta självmord !! 😆 😆 😆

  #80848
  PachiPachiHand
  Deltagare

  Och om vi inte tar självmord så dör vi såsmåningom av det extremt giftiga ämnet THC !!! :D

  #80849
  gronis
  Deltagare

  Ja antagligen…haschets frön är jättegiftiga..proppfyllda med dödsgiftet thc 🙄

  #80850
  reaper
  Deltagare

  Jag har varit inne på flera sidor där det står att man röker RÖTTERNA från plantan Cannabis Sativa…

  Folk är ju helt knäppa i den här världen.

  #80851
  reaper
  Deltagare

  ” Anders satt i bilen och kände sig i dålig form, han hade svalt 5 gram hasch. Under bilresan började haschet att verka, han blev allvarlig, inåtvänd och fick konstiga tankar. En 20 minuters bilresa kändes som en hel dag och Anders gick in i ett månlandskap, han såg inga hus, träd, ingenting. Han undrade vad han gjorde på denna planet och han fick dödskomandon och han drevs nästan till självmord.”

  helt seriöst.
  sånt här borde fan vara olagligt o skriva. 😡

  #80852
  reaper
  Deltagare

  Haha.. förmodligen mår man inte så bra om man äter 5g hasch.
  Fast det gör man nog inte om man dricker 2l vodka heller.

  #80853
  reaper
  Deltagare

  FNK: jag drack guld-cacao som var gjord på en 10:a standrad en gång – fastnade i en hängmatta och hade väldigt trevligt iaf!

  CITAT:
  ”1990 introducerades en ny grupp antidepressiva läkemedel de sk lyckopillren som Prozac, Fontex och Cipramil.

  Rapporter om biverkningar har kommit såsom ökade sömnsvårigheter, illamående, diarréer, huvudvärk och oro. Även självmordsförsök och våldsamma dödsfall har inträffat. I USA har dessa läkemedel blivit en gatudrog där den injiceras.”

  vem fan injicerar Prozac?? ingen på swecan hoppas jag iaf!

  #80854
  reaper
  Deltagare

  för övrigt: läs deras ”brev från barn”… dom breven måste vara arrangerade för så utrycker sig inte mellanstadiebarn… så jävla fattigt att sitta och förfalska brev och sen säga att barn har skrivit dom och skickat in som tack för att dom föreläste på deras skolor…

  EXEMPEL: ”min kompis och jag hade tänkt testa hasch i helgen. Efter att ha hört Alex föredrag så kommer vi inte att testa! tack för att ni kom hit. /Karin”

  TÄNK – det är ju farligt att tända sig en sticka till helgen, att sörpla ur en dunke hembränt däremot det är rena medicinen!

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 39 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top