Droger och misär

 • Detta ämne har 4 deltagare och 5 svar.
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30952
  Brass
  Deltagare

  Hej alla stenrullare

  Jag blir så jävla trött på alla dessa mäniskor som får för sig att bara för att du tillexempel har rökt lite gräs helt plöstligt inte kan vara en bra far sköta ett jobb ett förhållande eller vad som helst i mitt fall har mitt cb bruk inte på verkat mitt liv det minsta jag har en fin utbildning till wws installatör vilket i sig är ett bra jobb.

  och efter jobbet på en fredag kväll eller vilken kväll som hälst knådar ihop en redig hövding har inte berört mitt liv det minsta .

  hur är det med er är ni sånna där avskum som syns på parkbänkarna lämmnat sina barn , skitit i skolan , skulder till kronofogdsmyndigeheten o.s.v eller kan man sköta ett jobb men ändå bruka ”droger” till viss mån
  utan att det leder till någon form av misär och destrutivt leverne? .

  😈

  #360344
  Radix
  Deltagare

  Givetvis går droger att bruka ansvarsfullt.. har en känsla av att du nog redan gör det oxå.

  Strunta i idioterna, de vill inte förstå bättre.

  #360345
  brun
  Deltagare

  Det handlar inte om drogerna i sig. Det handlar om karaktär, hur man är som person. Vissa klarar det andra inte. Jag är dock ingen förespråkare för tyngre droger, men det finns bara ett sätt att lösa det problemet också. Och det är genom en legalisering, dock inte för en marknad. Och nu syftar jag då på tyngre droger så som heroin.

  #360346
  Brass
  Deltagare

  Ja jag syftar heller inte på mera droger änn alkohol (vilket är den faligaste i min mening mor/far trogna vardags brukare av detta) och kanske min medicin ibland iofs heller inte bra (stesolid) och cb men dom vissa mäniskor tänker inte vilka sprätthöns 😯

  #360347
  reaper
  Deltagare

  jag sköter också mitt jobb.har kanske inte nån fin utbildning,är byggnadsarbetare men jag sköter det iaf..tror det bästa sättet att bevisa för folk som har fördommar är tex att sköta sitt jobb och sånt.tror det funkar bättre än att slänga upp massa fakta om att cannabis inte är så skadligt som dom tror.det går bara in genom ena örat och ut genom andra..men som sagt det är som med allt annat,vissa klarar av det andra inte..så länge folk mår bra,kör på!!

  #360348
  reaper
  Deltagare

  Missbruk beror på något för det mesta, annars så är det ens sociala beteende dvs man missbrukar vad man än ger sig in på..kosthållning, cigg, alkohol, spel..you name it.

  Dvs det är ofta inte substanserna som sådana utan hur man behandlar dessa..Kom oxå ihåg att det är inte de som röker hasch/weed som sköter sig man ser, utan de som dekar ned sig pga allsköns olika anledningar, väldigt många psykiskt sjuka självmedicinerar med cannabis innan dom blir diagnostiserade, cb har en stark antidepressiv verkan i vissa fall..

  Listan kan göras lång..men självklart är cb ingen ofarlig leksak heller..bruka det ansvarafullt och vist.

  Må bäst…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top