det där med tullen…

 • Detta ämne har 7 deltagare och 49 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 50 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2972
  reaper
  Deltagare

  Hejsan.

  Hur stor chans är det att herr tull/polis med medföljande hund står väntar på en efter man varit i köpenhamn och nu tar kustpilen (tåget) hem? Hur jobbar dom? Går dom in i tåget med hund och allt eller vad? Kollar dom bara efter illegala substancer? eller vad? Vad händer ifall man nu råkar ha något gram kvar, hur stor chans är det att hundarn/tullaren märker det? Har hört hur en vänn berrätta att han hadde varit i Chriss och rökt som tsatan men ändå så reagera inte hundarna. Och vad händer ifall man blir tagen av tullen utan att ha något på sig utan att ha rökt eller något alls, samt vad händer ifall man har något på sig eller rökt. Kan man vägra att bli kropsviterad ( enligt lag så får inte Gubbarna ta på 14isarnas små yviga flickbörst )? Hur mycket straff får man ifall man blir bustad mm. mm. jag vill ha lite info…

  sen ifall de går in med hundarna och allt varför inte finnhacka lite billigt brass och sprida ut, eller kanske ta någon droppe hascholja här och där…borde inte hundarna få nojja av det…

  Själv har jag aldrig stött på någon tull/polis fast än jag bl a. åkte hem från EU-toppmötet stenad som faen.

  #82657
  Jack the tripper
  Deltagare

  Tja, onekligen så åker ju folk fast titt som tätt. En kompis till mig åkte fast när han tog tåget tillbaka till Sverige. De hade hund med sig på tåget, men det verkade inte ge nåt utslag. Däremot verkade tullarna veta vilka de skulle kolla. Det ryktas ju att svenska civilare spanar efter svenskar i chriss och skickar signalement till tullen.

  Tänk på att tullare uppmuntras att ta med sina privata hundar till jobbet i avskräckande syfte. Alltså är det många av hundarna som inte är knarkutbildade.

  #82658
  reaper
  Deltagare

  Jag passerade en gång 5-6 poliser + en hund..dom gjorde ingenting, hade tagit 1g amfetamin dagen innan.man kan tur eller otur säger jag

  #82659
  reaper
  Deltagare

  Det här hände på centralen..dom stod precis vid utgången

  #82660
  reaper
  Deltagare

  Jag åker bil varje gång jag är över och det har gått hur bra som helst. Inte en gång har jag själv blivit stannat och ej sett någon annan bli det heller. Vissa gånger har det inte ens varit någon tullgubbe där.

  #82661
  reaper
  Deltagare

  Tullen går med hundar på tågen ibland + de brukar stå tullare+hund när man kommer fram i Malmö. Bästa är att ha en kompis som står på stationen och kollar om det är tullare där.
  Det där med civilare på Chriss tror jag kanske inte riktigt på, fast vem vet. 😉

  Polisen/Tullen i Malmö har börjat inrikta sig på att ta ”småbrukarna” dvs. de som köper för personligt bruk och sen åker över med tåg tillbaka. Försök med att åka på konstiga tider eller ta bil över, mycker säkrare

  #82662
  gronis
  Deltagare

  men säg att man har 2 g gräs kanske…borde det inte vara rätt säkert att ha påsen mellan kindtänderna och kinden och ha en klubba i munnen(som förklarar knölen på kinden)så länge det inte finns en riktig polishund där…o jag har rätt god hand med hundar så dom kanske skiter i att markera :) förrutom dom små golvmopparna…dom hatar mig av nån anledning men såna har dom inte i tullen! En annan metod jag tänkt på är att ta med sig filterhylsor o rullmaskin o smula marijuana med grinder och rulla och sen ha lite tobak överst så det inte syns..naturligtvis ska man ha ett ciggpacke av samma märke som filterhylsorna. Och man får nog slänga rullmaskinen o resten av hylsorna för att inte väcka misstankar om dom tullar en. sen när man kommer hem pillar man ut den översta tobaken o öppnar ciggen o häller ganjan där man vill ha den…säg att man har 2 ciggpacken så borde man kunna få med sig en del gram! Vad tror ni om dom metoderna? Mest intresserad av vad ni tror om den sistnämnda eftersom det handlar om en större mängd man får hem!

  #82663
  gronis
  Deltagare

  Ps. jag har väl vatt i köpenhamn 10 gånger sen dom öppnade bron eller nåt sånt! Där har aldrig varit hundar dom gånger jag kommit tillbaka! Har aldrig blivit tullad…mina polare blev tullade när vi vatt o handlat sprit för några år sen men man va väl smart o klämde in sig mellan två gubbar o låtsades vara ett barnbarn 8) men där har aldrig varit hundar!

  #82664
  reaper
  Deltagare

  Du måste verkligen ha haft tur, jag åker inte över så värst ofta men 4 av 6ggr har det varit tullare antingen på tåget eller på stationen och 3 av gångerna har det varit hundar.

  Bästa är endå att köpa sakerna i Sverige, meningslöst att riskera att åka fast för några ynka kronors förtjänst.

  #82665
  reaper
  Deltagare

  Vad sägs om att stoppa upp några feta buds i ändtarmen? Gör de sådana undersökningar?
  Det är väl lite obehagligt men va faan… :D
  (Obs jag menar inlindade i plast alltså!)

  #82666
  reaper
  Deltagare

  Misstänker de brott kör de med såna härliga latexhandskar med ett finger som är lite längre!

  #82667
  reaper
  Deltagare

  Hörde ett radioreportage om en kille som pendlade med tåget där, jobbade i köpenhamn och bodde i malmö.
  Han blev stoppad flera gånger i veckan, även fast han alltid var ren. Och ibland höll de kvar honom till i över 5 timmar. Hans fru trodde han var otrogen, och han höll på att riskera jobbet, men tullarna kollar honom fortfarande.
  Detta hade när reportaget sändes hållt på i en 3 månader om jag minns rätt.
  Till saken hör väl att han hade massor av tatueringar och såg ut lite som en MC-kille.

  #82668
  gronis
  Deltagare

  mm men vad tror ni om mina smugglingsplaner jag skrev ovan?

  #82669
  reaper
  Deltagare

  En av mina kompisar blev stoppad i tullen och dom luktade på hans ciggareter eller rättare sagt dom luktade i cigg paketet.

  #82670
  gronis
  Deltagare

  det va säkert tobaks fanatiker som ville va säker på att han inte hade gammal torr tobak med sig! 🙄

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 50 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top