Brännnässlor som stealth hjälp

 • Detta ämne har 3 deltagare och 18 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 19 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1656
  reaper
  Deltagare

  Brännnässlor är ju lagom otrevliga att ha och göra med och dom kan bli redigt långa borde man inte kunna plantera ett snår för att andvända som odlingsplats??
  Frön finns ju att få tag på från impecta eller så borde man ju kunna plantera om redan existerande snår? 😯

  #71738
  reaper
  Deltagare

  Hmm undrar vart närmaste energi skog ligger då för då ska jga fan plantera i en sån 😈

  Till våren alltså

  #71739
  reaper
  Deltagare

  ok då blir det till att fixa brännässlor istället jag har för mig att det finns ett ställe med redigt långa där man kan hämta bra mycket av dom 😈

  #71740
  Trestor
  Deltagare

  Tänk på att även om det inte syns från marken om ni skapar en öppen yta i en energiskog tex så syns det i allra högsta grad från luften. Polisen kan nog bli redigt misstänksam om det mitt i en energiskog är en rund cirkel och mitt i cirkeln helt andra plantor…

  #71741
  gronis
  Deltagare

  har en fet energi skog 200 meter från mitt hus…ska lätt ha där=) Jaja men skit i snuten…finns väl inget att gå på där? Hittar väl aldrig den skyldige? Ok om man har 1000 plantor kanske dom anstränger sig men en 10 st skiter dom väl i?

  #71742
  reaper
  Deltagare

  Tänk oxå på att jägare brukar vara väl bekanta med sina lokala energiskogar.. jag hade oxå planer på det, tills en jägare berättade (skröt) att han hade sett rådjur när han suttit på lur där.. 🙄

  #71743
  reaper
  Deltagare

  En sak är säker iaf – unga plantor av alla slag drar till sig djur av alla slag, och sålunda även jägare under säsongerna. Men har de hunnit bli ett år eller två eller tre (hur gamla blir energigranar innan de skördas?) så är det ju inte lika mkt nya skott längre.. och förhoppningsvis färre jägare.

  Det idéella vore nog att hitta ett träsk nånstans, där det är ganska dunkelt och ruskigt fuktigt, där bara vissa sorters växter kan klara sig. Sen hugger man ner tillräckligt med träd däromkring för att skapa en glänta där solen kommer till ordentligt, skyffla ihop en kulle med minst några decimeters höjd över träskytan, och sen plantera på den.
  God vattentillgång, bra dränering och syretillgång iom kullens struktur (är man ambitiös kan man ju dessutom ta med egen jord att ha närmast kring plantan), förhållandevis lite djur och ännu färre människor iom träsket.

  #71744
  reaper
  Deltagare

  finns det inte risk att växterna runtomkring tar näring ifrån plantorna av guld?

  #71745
  reaper
  Deltagare

  Det finns ju sprej och pellets speciellt för att skrämma bort rådjur så det är väl bara att spreja och eller sprida rejält med pellets överallt och sätta in lite höns nät som man gräver ner en bit mot kaninerna/hararna.

  Och jag tror inte att det kommer bli nått större bråk om näring eftersom dom väl slåss om helt olika har jag för mig

  #71746
  reaper
  Deltagare

  Brännnässlor suger ut ungefär samma saker ur jorden som cannabisen gör, så om man använder sådana bör man lämna ett tomrum mellan de bägge växttyperna så att man inte komprometterar näringstillgången för sina plantor.
  Granar har jag ingen aning om vad de använder sig av för ämnen..

  Att hänga upp människorhår lät som en ganska klipsk idé faktiskt, tack för det tipset. 😉

  #71747
  reaper
  Deltagare

  Jo det där med att ha mellanrum mellan nässlorna och hampan är nog ganska självskrivet om man inte gillar att få nässelutslag :D

  Och om ni ska andvända människohår se till att ni andvänder hår från en friser salong för säkerhets skull tror dock inte att dom kör DNA test men ändå. 😉
  Sedan tror jag nog att man ska kombinera med antirådjurs medel oxå.

  #71748
  gronis
  Deltagare

  jägare i energiskogen e nog inga problem för mig. Tack för tipset..ska ha några där nästa sommar=)

  #71749
  reaper
  Deltagare

  @Herbius Smokius wrote:

  Har också läst om det tidigare & tänkt odla så.
  Dessutom är hampan & brännnässlor släkt & ska trivas på samma ställen & öka varandras trivsel.
  En annan idé jag har är mitt i ogenomträngliga granodlingar, eller energiskogar, man tar sig in i mitten och sågar ner en del skog så ljuset kommer in, finns ingen människa som går in där.

  Glöm granskog och all annan okultiverad mark. Ph-värdet är alldeles för lågt och för lite näring. Varför inte leta upp ett ödetorp eller gammal åkermark. Gammal utbrunnen gödsel som du hittar på ödetorpet är utmärkt som näring.

  #71750
  gronis
  Deltagare

  mitt inne i en energiskog vistas ju ingen! Man kan ju ha plantorna i krukor!

  #71751
  reaper
  Deltagare

  Eller bara bära dit planteringsjordssäckar som man sen skär lagom stora hål i o planterar i direkt. Om man är lat alltså. 😉

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 19 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top