Boten Anna – bra eller dålig?

 • Detta ämne har 22 deltagare och 51 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 52 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30358
  Powerpuffgirl
  Deltagare

  PPG har ju konstig musiksmak som ni alla vet, så hon gillar Boten Anna.
  T.o.m. syskonbarnen tycker hon är knäpp (de lyssnar på Who’s da man- Zlatan Zlatan).

  Som en liten bonus kan jag ge er en länk: http://www.youtube.com/watch?v=ICBQ–jg6fU

  Basshunter har själv sagt att han vill översätta låten till tsyka och engelska, men ännu fler har fattat tycke för låten, tydligen… 8)

  #354846
  Drullper
  Deltagare

  Bra eller anus?

  ANUS….. alla världens ANUS!!! det är sommarplågor som dessa som bekräftar att svensken överlag är fullständigt jävla korkad och förtjänar alla skit som den får…..

  förlåt om kvalliten på mitt inlägg är under all kritik men jag känner mig som knappen i knappnytt….

  #354847
  Silent_Bob
  Deltagare

  Anus…

  Ledsen PPG, din musik smak är för konstig för mej 😉

  #354848
  Powerpuffgirl
  Deltagare

  Ni behöver inte vara ledsna för min skull, jag kan leva med att jag är knäpp! :D :hippie:

  Här kommer en till video från bröderna Co:
  http://www.youtube.com/watch?v=OVABqPJ4gbM&mode=related&search=

  Samma låt, ny video.

  #354849
  anybodysmoker
  Deltagare

  anus :)

  Men det alla har olika smak, jag håller med om att låten är ”klatchig”, men det är ju något som vem som helst hade kunnat skapa..

  Sen är det bara musikindustrin som gjort den stor, därför håller jag mig underground och lyssnar på musik som artisterna lagt ner sin själ i!

  #354850
  Powerpuffgirl
  Deltagare

  Protest! :D 😉

  Jonas Altberg har säkert lagt ner sin själ i låten (så tokfalskt som han sjunger live), men visst är det en gåta att en kille som gillar att chatta på Internet, gör ett misstag, skriver en låt på skoj och lägger ut den på nätet kan bli en one.hit-wonder-stjärna.

  Men, som ni vet, jag ÄR lättentuiasmerad inför allt som är fånigt! :supersmile:

  #354851
  reaper
  Deltagare

  Jag gillar också boten Anna. Basshunter har liknande stil som mig. Jag lyssnar för övrigt på samma typ av musik. Dance, Techno, Trance och har suttit mycket på mIRC tidigare och har också laptop med i bilen. Så både videon och låten har spelats några gånger hos mig.

  #354852
  Nicko799
  Deltagare

  Låten är absolut en hit, den är enkel och har allt som behövs för att sälja :-)

  På sommaren vill många, mig inkluderat, ha något enkelt och ’uppåt’. Något som stimulerar en alkoholförgiftad hjärna. Då måste det vara enkla och garanterade ’hit-slingor’ som hörs! känslorna ska avgöra, och då är ’Basshunter’ lyckan inkarnerad..’Boten Anna’ är som ’Pearl Harbor’ eller ’Titanic’ är för bio…:wink:

  Jag tycker inte att den är bra på något djupare plan. Den saknar allt det som gör musik bra för mig. Jag vill kunna lyssna på en låt hundratals gånger och alltid höra något nytt.. :)

  Men jag måste endå säga att jag är imponerad av killen som gjort den, låten är en hit – och det är säkert svårare än det verkar att göra något liknande :?

  /Nicko

  #354853
  reaper
  Deltagare

  Fattar inte hur en kille kan skriva om en låt om en ircbot och få alla att älska den. Men… visst… whatever floats your boat 😉

  Den där zlatan-låten… usch. Har 2 polare(en 24 år och en 21 år) som faktiskt gillar den och jag kan verkligen inte fatta hur det kan ha gått till. Vi borde exportera den låten till nått annat land permanent och införa någon slags lag mot att spela/sjunga/framföra den.

  #354854
  Powerpuffgirl
  Deltagare

  Sommarhits ska ju vara så dåliga att de är bra.

  Både Who’s da man? och Boten Anna är ju praktexempel. De har ju samma trallvänliga stuk som t. ex. Hej hej Monica, som tillsammans med Ingen vill veta var du köpt din tröja var en sommarhit för två år sedan.

  Mer obegripligt hur sommarhitsen från -93, Two princes och What’s goin’ on? kunde bli sådana sommarhits. Eller Mmm, mmm, mmm från -94.

  #354855
  108
  Deltagare

  @Powerpuffgirl wrote:

  Sommarhits ska ju vara så dåliga att de är bra.

  Kanske det, men de ska ju gärna hålla för mer än en lyssning också och det gjorde inte Boten Anna för mig. Att ett ungt svenskt gäng terroriserade mig och andra grannar med just den låten på Roskilde fick bägaren att rinna över för min del. Nu ryser jag nästan av fasa bara av att skriva om denna sommarplåga. :wacko:

  I jämförelse är ju Who’s da man? ett mästerverk tycker jag, även om man inte är intresserad av Zlatans bravader eller ens bryr sig om fotboll.

  Fast det var ju lite roligt att höra den nederlänska versionen förstås… :P

  #354856
  reaper
  Deltagare

  anus…

  #354857
  chiana
  Deltagare

  Anus… (även långt innan den spelades sönder på radio)

  #354858
  madderfakker
  Deltagare

  kef

  #354859
  the_mighty
  Deltagare

  hade inte killen tagit sig själv på så blodigt allvar så hade den kanske kunnat klassas som ”ploj-kul” i min åsiktslista. Men han är ju dödligt seriös med ett beat som låter som något från ett mellanstadiedisco i början av 90-talet. Vad ska fullängdaren handla om, monster i WOW eller troll på flashback?

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 52 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top