blodtrycksfall ?

 • Detta ämne har 3 deltagare och 6 svar.
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2992
  reaper
  Deltagare

  Du blev riktigt stenad helt enkelt! :D
  Jag har fått så 2 gånger!

  #82841
  Zap
  Deltagare

  sånt där går över om du dricker vatten eller nån läsk, brukar alltid ha cola till hands

  #82842
  reaper
  Deltagare

  Om man känner att man håller på att svimma ska man _inte_ lubba iväg i panik =) Man kan slå sig illa om man faller handlöst. Jag har svimmat ett par gånger utan mer anledning att jag var typ riktigt förkyld och stod upp alldeles för länge, eller lubbade uppför en trappa snabbt. När det börjar svartna för ögonen är det bästa man kan göra att lägga sig ner med benen högt, alternativt sätta sig med huvudet mellan knäna.

  #82843
  reaper
  Deltagare

  jag har fått så att det svartnar för ögonen (nykter) och det snurrar… jag frågade en läkare och hon sa att det berodde på att man inte har tillräckligt med blod i hjärnan. Det får man om man har suttit ett tag och sedan ställer sig väldigt fort.

  Och i ditt fall, Chilled så kan det ju vara så men att känslan förstärktes av cannabis ruset.

  #82844
  reaper
  Deltagare

  Det har hänt mig flertalet ggr också. Första gångerna var lite läskiga. Nu känner jag långt innan att det är påväg. Så när dessa känslor kommer så sätter jag mig ner, alternativt lägger mig, samt ber en kompis hämta lite vatten eller något annat att dricka.
  Efter några minuter går det över, och då brukar jag få en sjuhelvetes psykedelisk resa. Inget ont som inte har nåt gott med sig =)

  #82845
  reaper
  Deltagare

  jo det kan hända.

  Minns en gång då jag och ett par väninnor var hemma hos ett äldre hippiepar som sålde lite i danmark för att låna deras telefon, efter åt stannade vi en stund och en joint gick runt. På vägen ut så svimmade min polare men som tur var gick jag bakom och fick tag i henne precis innan hon trillade i backen.

  Pushers röker inga små fjantiga jointar minnsan och för ovan svensk kan det bli lite mycket ibland.

  #82846
  brain
  Deltagare

  Detta har hänt mig två gånger.

  Första gången satt vi alla runt ett bord o rökte o snackade. Plötsligt skulle vi alla resa oss o gå in i ett annat rum. När jag stått upp några sekunder svartnade det för ögonen o jag trillade ihop. Jag förstod inte ens vad som hände.

  Andra gången var märkligast. Satt lugnt o stilla i en fotölj o rökte. Efter ett tag sa nån: ”Kolla va BRAiN är vit ansiktet!!”. Jag kände att jag var jävligt nära att svimma SITTANDES. Nån lyckades iaf lägga mig ner i en säng, och efter 10 minuter var jag ok igen.

  Vet inte varför det blir såhär, men jag kan tänka mig att cannabis sänker blodtrycket så mycket att en person med redan lågt blodtryck har lätt för att svimma under ruset. Men detta är bara en gissning.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top