Besvikelse!

 • Detta ämne har 6 deltagare och 11 svar.
Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #58687
  candy4s
  Deltagare

  God kväll på er hoppas ni mår väl! fan jag e så besviken o känner för o ge upp odlandet 😥 skördat en del av min ena skunk som blommat sen typ 20 december AF skunk #1 från sensiseeds. ser hur bra ut som helst tycker dock lukten börjat av ta men de händer fan inget alls typ när jag röker ! Tror det va i onsdags som jag klippte av en bud på runt 10g blöt en del hängde jag på tork i garderoben o 1/3 del i tältet för snabb torkning gjorde så med en liten del av kushen och funka bra men nu händer inget , visst känner av thc’et men blir inte bäng. Så jag undrar kan jag ha gett den för mycket näring så thc sjunkit? eller är det så med vissa sorter att det tar längre tid att bygga upp bängheten eller va man ska kalla det ? WHA ! e seriöst helt förstörd tvärnerstämd irreterad och besviken på va fan jag har gjort fel? Sen en annan sak kan vissa delar av en planta ha märkbart lägre thc-halt än övrigt? Haha har svårt att ens fatta själv va jag skrivit så jag hoppas nån gör det och kan ge mig nåt svar eller förklaring eller har nån tanke om det. Ha det gott!

  #612325
  fl
  Deltagare

  Jadu det är inte roligt när man inte blir bäng på sitt eget röka.

  Men det jag har fått lära mig är att torkningen ska vara en långsam process, inte för torr luft i torkutrymmet och de ska ju helst hänga mörkt. Sen är ju kureringen viktig också för att bryta ner klorofyll och balansera cannabinoiderna och andra kemiska processer jag inte vågar ge mig in på.

  Sen blir ju en dam som mest potent ifall hon har haft liksom en ”smooth ride” genom hela odlingen, ingen näringsbränna, näringsfattigt och acceptabel och jämn dygnstemperatur.

  Om du odlar med svagare lampor så menar _JAG_ iallafall att blomtiden oftast är veckor längre än vad frötillverkarn säger att blomtiden är. De kör ju säkert med 600-1000w när de breedar och kanske t.om hydro. Eller så kanske du har blommat för länge? Då kan ju THC nivån sjunka också… ja det kan vara trixigt med att odla en sån pass stark och stryktålig planta trots allt.

  Det är vad jag har att komma med just nu i alla fall. Men sluta tycker jag inte du ska göra, det är en konst som tar tid att lära sig. Det tog ett gäng odlingar för mig innan det blev en del skördar som var mindblowing.

  Hoppas resten av skörden smakar fint i alla fall.

  #612326
  candy4s
  Deltagare

  Ok tack för ditt snabba svar fläskläpp :) jag har blommat dom längre än va dom säger tror dom sa 45-50 dagar o som sagt dom har blommat sen runt 20 dec. rökte för en stund sen o både jag o polaren tycker det funka liiiiiite bättre idag men långt ifrån för att bli bäng : känns verkligen skit just nu men jag får nya frön på måndag men såklart beställde jag från sensiseeds igen och givetvis samma jävla sort för dom ser så jävla bra ut. MEN det är INTE autoflower shit utan vanliga feminized.

  #612327
  Creampuff
  Deltagare

  Om du inte redan har det,bästa vertyget under blom,väntan på skörd e en br a Lupp.Att gå efter lukt eller hur dom ser ut för ögat e få förunnat.
  Du måste se på riktigt nära håll på tricomomerna,färdiga plantor för ögat hos en ej erfaren grower innehåller oftast alldeles för mycket outvecklade tricomomer.

  #612328
  Creampuff
  Deltagare

  Och föresten,sedbanksen där ute har blomningstiderna satta på skörd under optimalare förustättningar än dom flesta har hemma så att säga,så jag vet många sorter som kräver mer tid än vad anvisningarna säger.

  #612329
  Caney
  Deltagare

  editerad…

  #612330
  candy4s
  Deltagare

  God dag eller Goddag hur fan det nu stavas ;( Ey kan tala om vad som låg som orsak till mitt fantastiska bushweed för mycket fläkt och ljus ja så jävla simpelt va det en polare tog en snabb koll och konstaterade det. där med fläkt till all ära men fan _måtta_ har ju blåst på ordentligt plus jag inte använde omdömmet när det gäller avståndet från lampan alla säger så länge man inte bränner handen är det ett lämpligt avstånd från lampan men använd gärna hjärnan haha det gör jag denna gången ;) Pundat upp fläkten så den hänger o fläktar hehe men tror så mycket mer på denna omgången allt e förberätt , egen blandad jord/verlite ph-mätare , Golden-Label’s näring och sist men inte minst erfarenhet och allt annat runt omkring _och_ lite mera tålamod får vi hoppas haha. Ha en underbar dag! (jao sär skrivningar och icke sär skrivningar blandas vilt) ;(

  #612331
  frilansaren
  Deltagare

  @candy4s YO nigga :)
  inte fan ska du ge upp inte,,, lär av sumpade försök så ska du se att med tiden så kommer du bli kung.
  Vill man bli grym på att odla high grade weed så är det inte mer än följande..

  1.man måste våga försöka
  2. lär av sin misstag
  3. gör om
  4. gör om
  5. gör om

  typ så ser det ut. bara att fortsätta ösa, anteckna sina misstag/lyckade tester
  fortsätt fortsätt :)

  må bäst man

  -lance

  #612332
  candy4s
  Deltagare

  Haha frilansaren alltid lika klok ! Tack! :)

  #612333
  Fatboy
  Deltagare

  Bästa styrkan tycker jag kommer efter 2-3 månaders lagring/torkning. Ett annat tips är att äldre plantor blir starkare. Är plantan minst 6-8 veckor innan den blommas blir den starkare, har jag hört. En stickling är lika gammal som moderplantan tex och blir därför starkare än ett nysatt frö.

  #612334
  candy4s
  Deltagare

  Fatboy ah ha det visste jag inte , tänker försöka mig på sticklingar denna omgången :) Asså efter jag kolla ph o höjde den för skunken som blommar shiiiit vet inte om det beror på stabilt ph men sen i fredags har det kommit massvis nya pistlller haha hela plantan är smockad med bruna och mest vita pistiller så jag tror jag flyttar skörden framåt i tiden lägger till en vecka till för visst så länge det kommer så mycket nya pistiller så är hon inte klar , aaiiiight? ;) Ha det gött!

  #612335
  candy4s
  Deltagare

  Så där sista plantan i första omgången skördade jag 28/3 och nu ligger det och kureras luftfuktigheten i glasburken ligger nu stabilt på 64% men va fan tog lukten vägen? Jag har gjort precis så man ska göra , hängde först upp plantan efter trimmning och redan efter 1.5dygn va det så pass tort utvändigt att jag la ner det i glasburk morgonen efter budsen genomvåta igen så som det ska och efter det har jag väldigt noga haft koll på fuktigheten och även öppnat och växlat plats på budsen men igår va fan gräslukten helt borta , så tror ni jag gjort fel o kommer få röka gräs som nja inte smakar vidare bra men bränd blir man ;) Så summera första odlingen , hur jävla kul som helst har det varit och lärt mig en hel del och en sak som alla som aldrig odlat har helt fel om enligt mig är att det är ett ogräs och det inte går o misslyckas typ o la la laaa men jag misslyckades rätt ordentligt halva skörden blev bara ’shit’ ;) Så vikten av 4 autoflowers 2 kush von stich från flashseeds och 2 skunk #1 från sensi seeds blev runt 80g givetvis när det va tort! Well andra omgången gror som fan slog om till 12/12 den 29/3 och dom är på dagen 4v hoppas det går bättre denna gången. Men ja e rätt nöjd ändå. Ha det gött !

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top