Astrall's uteodling i zon 4

 • Detta ämne har 2 deltagare och 2 svar.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #58844
  Astrall
  Deltagare

  Igår var jag ute och jobbade i skogen hela dagen, skönt att vara ute i naturen och sammtidigt känna att man gör någon nytta :)

  Har veggat 9st inne i en månad ungefär, det här är min första utomhus odling så vi får se hur det går! Men det känns bra än så länge.

  Jorden består av 1x plantjord, 3x gödslad torv, lite trädgårdskalk, hönsgödsel, perlit, samt gyllebo’s plantskydd runt omkring (ska visst skydda mot älg, ren, björn, tiger och andra själar som lever i skogarna så det lät ju bra).
  (Ni som kan det här med gerilla odlingar, var snälla och kommentera om ni ser eller hör något som skulle varit annorlunda)

  Vad det är för strain det har jag inte en aning om, det är bara plockfrö ifrån något random röka :)
  Nästa år blir det en lite mer seriös odling skulle jag tro, med nordiska frön osv, kommer nog inte hinna blomma klart dom här men det blir roligt ändå :)

  Tog inte så mycket bilder igår men lyckades iallafall få ett par stycken som jag tänkte dela med mig av här, men det kommer mer i veckan!

  Jag misstänker att dom kommer att få en hyffsad chock nu i början med ny näring, jord och klimat men jag hoppas dom klarar sig. Det är ju trots allt ogräs vi jobbar med :)
  Har haft dom i solen i fönstret en hel del också så dom är lite förberedda på vad som väntar. :hemp:

  #613707
  Astrall
  Deltagare

  Hade inte jord till en så satte den direkt i jorden så vi får se hur den tar sig :D

  #613708
  zwork
  Deltagare

  Ser jävligt bra ut! Lycka till!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top