Är det mycket problem med poliser här

 • Detta ämne har 4 deltagare och 13 svar.
Visar 14 inlägg - 1 till 14 (av 14 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4487
  reaper
  Deltagare

  Är det mycket problem med poliser här som snokar runt och försöker sätta dit folk för innehav, odling, försäljning, köp m.m. Undrar om man vågar lite på folk här.

  #94820
  reaper
  Deltagare

  Det finns många individer här på forumet som verkar tro att de är jätteviktiga för svenska polisen. Jag har stött på samma paranoida illusioner på flera andra ställen, bl.a. flashbacks hembränningsforum. Räkna med att det är skitsnack. Snuten har inte tid och resurser att slösa bort på att hänga här och försöka sätta dit några små cannabisrökare som på sin höjd har några plantor i garderoben. Folk tror att de är så jävla viktiga, men det är de inte.

  #94821
  reaper
  Deltagare

  Jag håller med Syraman .
  De har verkligen inga resurser för sånt , och för den delen så är vare sig bilder eller uttalanden om att man röker/odlar etc någon som helst grund för att starta en spaning eller förundersökning.

  De enda gångerna ”små folk” som vi åker dit är när polisen ”råkar” se oss köpa eller röka , eller att vi råkar befinna oss på fel plats vid fel tillfälle.

  #94822
  MrY
  Deltagare

  När det gäller odling får du nog ha en avsevärd plantage för att intressera polisen. Det är ju ändå försäljning som är riktigt förbjudet. Och för att kunna tjäna stora pengar krävs det många plantor. Jag tror inte att du hittar många sådana odlare här.

  Hembränning är det samma sak med. Polisen jagar inte den som har en FOA och bränner högst 100 liter i veckan. Peanuts. Det är de som kör med 10.000 tals liter som är i deras fokus.

  Folk torskar för att de:
  Skryter med sin odling
  låter lukten sprida sig i grannskapet
  det lyser konstigt från något fönster

  #94823
  chong
  Deltagare

  Har då inte hört tals om någon som fått problem med polisen pga swecan ännu.

  Mvh chong.

  #94824
  Carlse
  Deltagare
  Switchyee wrote:
  Är det mycket problem med poliser här som snokar runt och försöker sätta dit folk för innehav, odling, försäljning, köp m.m. Undrar om man vågar lite på folk här.

  Som du säkert förstår så är alla vi som är admins och mods poliser. När vi inte kan sätta fast folk som felparkerar sina cyklar eller som kör för fort på sina skateboards så jagar vi de som odlar sin egen marijuana. 😉

  #94825
  reaper
  Deltagare

  Jag vågar inte lita på folk här sen jag fick några skumma frön hemskickat. Plus att brevet var öppnat så att det gick att plocka ut fröna och byta ut.. För dåligt stealthat. 😥

  #94826
  reaper
  Deltagare

  på posten försvinner brev som ser ut som cdskivor väldigt ofta.
  dom som jobbar där korpar dom. har en arbetskamrat vars dotter bor längre upp i landet som skickar ner vcd&divx filmer varrannan vecka, och ett flertal skivor har inte kommit fram.

  så antagligen kan det vara så att dom öppnat för att se om det låg en skiva i och sen när det inte gjorde det så skickade dom vidare det bara. tror jag.. fast man vet ju aldrig , kanske är ”postbosse-snut-som-spanar-efter-cdskivor-med-knark-frön-i”

  var det skickat från utlandet eller inom svea rike?

  #94827
  reaper
  Deltagare

  Ni måste förstå att det inte är polisen primärt som är det farliga på detta forum. Det farliga är rabiata drogmotståndare (läs FMN, RNS etc) som samlar information om personer och sedan bifogar det till polisen. Det är inte speciellt svårt att få fram information om en del individer här. Oavsett hur viktiga ni tycker att ni är eller inte är så tänk er för åtmistonne.

  Kram

  #94828
  reaper
  Deltagare

  I mitt fall var det antingen posten eller mor som spelade mig ett spratt. För jag fick inte cannabis frön.. Ska bli spännande o se vad jag fick..

  #94829
  reaper
  Deltagare

  Hmm, så om man hystar upp lite bilder på sin gerillaodling på sin egen server så är det ingen chans att farbror blå kommer och konfiskerar halv mig då? Uhm, jag kör nog hellre på paranoidstilen och chillar, än riskerar det.

  Om någon vet en bra upload-server för bilder som inte grinar över cannabisbilder så kan ni väl säga till.

  #94830
  reaper
  Deltagare
  #94831
  reaper
  Deltagare

  Håller med ovanstående om att snuten knappast lägger resurser på att spana här, men för det behöver man väl inte racka ner så jävla mycket på folk som är lite nojiga?
  Det är väl ingen här som försöker spela gangster, lite noja är bara hälsosamt, bättre ta det säkra före det osäkra.

  #94832
  reaper
  Deltagare

  Fanns ju mindre trevliga bilder uppladdade oxå:
  http://www.swecan.org/pics/displayimage.php?pid=223

Visar 14 inlägg - 1 till 14 (av 14 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top