Ang. head-nature

 • Detta ämne har 3 deltagare och 7 svar.
Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #31083
  reaper
  Deltagare

  Undrar om det finns andra som har köpt grejer här, och vad era erfarenhter isåf var. Jag beställde lite saker, och betalade, för nästan två veckor sedan, men har inte sett röken av skiten. Typerna på kundservice svarar inte på mailen heller. Så frågan är alltså om jag blivit blåst, eller om det faktiskt bara tar så lång tid? Nån som vet?

  http://www.head-nature.com

  #361582
  Jesus
  Deltagare

  Jag har handlat där. Tog väl runt en vecka att få grejorna. Inga problem.

  Något har väl gått snett, typ att vissa av varorna inte fanns i lager kanske?
  Jag tror inte de försöker blåsa dig iaf.

  #361583
  reaper
  Deltagare

  Enligt mitt account där så är grejerna skickade iaf…den 10:e september.
  Fick du det hem, eller fick du hämta det på posten?

  #361584
  melo
  Deltagare

  Har också beställt där utan problem. Sist jag beställde klagade jag lite på några småsaker och fick ganska mycket bonusar i form av blunts o papper, mycket trevligt! :)

  Dom skickar med DHL har jag för mig. Man får en avi som man ringer in o sen leverar dom paketet till dörren när det passar. Hoppas att det löser sig och kommer fram, det kan inte ha fastnat i tullen eller nåt sånt?

  #361585
  reaper
  Deltagare

  Det låter ju bra 😉 Jag har börjat tro att brevet där det står att man ska hämta det på posten har kommit bort, men jag antar att de i sin tur skickar en påminnelse i så fall.

  Hehe :) Nä, det är ingen risk att tullen tar det. Vad jag vet så är inte mikroskop olagliga….än?

  #361586
  reaper
  Deltagare

  jag har okså köpt där, blev mycket nöjd :)
  tog ca en vecka, och allt va med + en hel del bonusar pga en grejj inte fanns i rätt färg, jag fick hämta mitt paket på posten…

  det kan hända att ditt paket blivit stoppat i tullen, men eftersom dom inte säljer något olagligt där (vad jag vet) så skall du nog få det så småningom, en kille här på forumet fick hem sina grejjer (från nån annan headshop) ett par veckor försent med tull tejp på så.

  #361587
  reaper
  Deltagare

  Nu fick jag mitt paket, äntligen. Men till min stora förvåning var det tomt…det fanns bara de där små frigolitbitarna där. Och nu är då alltså den stora frågan vad jag ska göra. De lär ju inte tro på mig att det var tomt när jag fick det, även om jag skickade med ett par bilder (som iofs är värdelösa i sammanhanget) och att jag sa att jag har vittnen på att det var tomt när jag fick det. Nån som har något tips på vad jag kan göra?

  #361588
  reaper
  Deltagare

  du får anmäla det på posten eller dhl eller den som levererade paketet..

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top