ang blomningstid??

 • Detta ämne har 1 deltagare och 1 svar.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1728
  reaper
  Deltagare

  har sett att en hel del inte investerat sig en HPS,utan kör med LE,kan nån som har lite erfarenhet som kan svara på dessa frågorna??
  hur lång blir blomningsperioden ungefär???stor skillnad jämfört med HPS??såg i bildbanken ämne 6 mån-snart daxs av boggan å han skriver att blomningstiden angiven för alla är ERROR??stämmer detta??
  visseligen odlar han med LE, men så länge som han säger??, låter inte roligt för dom som odlar med LE!!!

  #72369
  reaper
  Deltagare

  det ska gå bra att odla med bara LE.. bara man friskar på rätt rätt många watt/kvm2 så.. blommingstiden skall inte påverkas så markant, kanske en vecka eller två max.. har läst att LE ibland tom ger kortare blommingstid fast det gäller mest hanar! troligen så är strainet fucked-up med en equatorial-gen (typ tahiland osv) som ger 6 månader blommingen vid 12/12 eller så får dom på tok för lite ljus men det borde oxå skynda på processen! en del trpoiska starins slutar i princip att växa om dom gått i blom och temperaturen faller under 5-6 plusgrader för dom är inte ”skapta” för det och pallar inte trycket helt enkelt!! en del haze sorter lider av det här! sålänge du tänker på att använda lika många watt LE som du annars tänkt ha HPS så ska det funka finfint.. men jag hade nog kört hps om jag var du!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top