Alkohol + cannabis för en färsking?

 • Detta ämne har 9 deltagare och 20 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 21 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30659
  reaper
  Deltagare

  Hmm, jag har en kompis som är grön när det gäller cannabis, men han vill gärna pröva och jag erbjöd mig, dock vågar han inte göra det nykter…
  Vad ska man göra? Jag har hört att det ska suga att vara packad när man blazar första gången, men jag har ingen aning om vad jag ska göra med honom!

  Låta honom testa medans han är full och se en massa ev. biverkningar och få dåligt samvete eller vara bestämd och säga att han inte får någe om han är packad?

  Nåväl, det jag behöver veta är vad som eventuellt kan hända med honom och om ni har erfarenheter om det?

  #357789
  Nesta
  Deltagare

  Klart h*n ska vara alkoholfri, alkohol är ju ett gift, sen finns ju risken att h*n mår riktigt illa och skyller på cannabiset, vilket jag tror är rätt så vanligt 😉

  #357790
  the_mighty
  Deltagare

  Grass before beer and you’re in the clear. Beer before grass and you’re on your ass.

  #357791
  reaper
  Deltagare

  Onödigt att riskera att ge personen en negativ bild av cannabis på grund utav alkohol. Övertala personen att göra det nykter.

  #357792
  reaper
  Deltagare

  @Nymfokatt wrote:

  dock vågar han inte göra det nykter…

  Om man inte vågar göra någonting nykter bör man inte göra det under alkohol heller. That’s just wack man!

  Vågar han inte röka nykter ska han inte röka alls. Punkt slut!

  #357793
  LoneWolf
  Deltagare

  Ja det är sant, man ska vara nykter för fan. Men ett par bärs har ju aldrig skadat nån. Ett par bara. Om det är en sån människa som det verkar vara så har h*n säkert mycket spänningar, och mycket antidrog propaganda att förstöra.
  Om personen i fråga inte är nikotinist så kör en ren pipa, det är mitt råd. Rostningar kan slänga sej i väggen, hur välrostade dom än må vara.

  #357794
  reaper
  Deltagare

  Absolut att du kör rent, och pyttelite åt gången.

  Ingen alkohol, då kommer det bara gå riktigt snett…

  Har varit med om folk som är vana rökare, ligga utslagna sovandes med huvudet mot insidan av en offentlig toalett. Bara för att hon var packad innan min iofs mycket välpackade gräsjoppe. Men nej, alkohol och röka är oftast mer än vad kroppen pallar…

  Röker man däremot innan man dricker, blir iallafall jag sällan packad.

  #357795
  Jultomten
  Deltagare

  Om vi säger såhär: ha ett par öl till hands, det har alltid jag när jag röker på helgen. Finns inget godare än en Heineken eller Amstel efter en bong :)
  Givetvis ska han inte vara full när han röker, det går i 9/10 åt helvete för nybörjare, man mår skit och allt blir drygt 😥 Men en halvtimme efter första holken är det aldrig fel med en god öl, man blir ju inte särskilt full men gott är det.

  #357796
  Wax
  Deltagare

  De där med att man inte blir särskillt full efter en joppe stämmer ju inte alltid. För några veckor sen så krökade jag stukad, o sen mer röka lite senare, fyfan va vi skrattade som dårar sen påväg hem från krogen, full som fan vart vi oxå.

  #357797
  reaper
  Deltagare

  Alkohol och cannabis är ju en vinnare i de flesta lägen (om man vet vad man sysslar med). Man bör ha rökt en hel del innan för att veta ungefär vart man ligger, röker man för mycket på fyllan så blir det lätt att världen snurrar som en tvättmaskin och man får minneslucka och däckar i sina egna spyor framför toaletten. Men lagom mycket så hamnar man i ett totalt galet tillstånd helt utan hämningar och en fruktansvärd fantasi. Kul fest helt enkelt.

  ”This booze is awesome, but I have to get stoned” – Ricky från Trailerpark Boys

  #357798
  Wax
  Deltagare

  hehe, jo minnesluckor har jag från den kvällen.
  haha, spydde ifs innan ja gick o la mej, fast de va väl alkoholens rackartyg.

  #357799
  reaper
  Deltagare

  viktigaste är att han inte ska ha för höga förhoppningar då detta kan motverka ruset totalt. hade en kompis som skulle prova, han rökte och rökte, lite från början men jag meckade starkare och starkare när han sa att han inte märkte nån skillnad från ”normalt tillstånd”. han berättade efteråt att han hade haft förhoppningen om att det skulle vara ett psykedeliskt rus med hallisar osv.. det förklarar ett å annat, å till saken ang alkohol så stämmer jag in och säger att man kan ta några öl EFTER man rökt, inte innan.

  #357800
  SleepaZ
  Deltagare

  2st bira och ett bloss på jointen, sen vänta 20 min. Snurrar det ionte för mkt kan din kompis med gott samvette ta ett bloss till.. Då kan det inte bli så galet :)

  #357801
  svinet
  Deltagare

  klart man kan blanda!

  #357802
  reaper
  Deltagare

  Först röka sedan kröka .. om man nu måste dricka,
  jag dricker aldrig på fyllan… 8)

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 21 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top