Aktiva medlemmar?

 • Detta ämne har 5 deltagare och 21 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 22 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9210
  Smacky
  Deltagare

  Vi borde få lite mer fart på vårt lokala forum. Det trillar in lite fler medlemmar nu också och det tycker jag är kul.

  Ni som är nya medlemmar får gärna presentera er för de andra.

  #133540
  Trestor
  Deltagare

  Jag har nu godkänt lite ansökningar som legat och väntat, Smacky verkar ha varit inaktiv ett bra tag… vi får se om han kommer tillbaka snart eller om vi ska tillsätta en ny lokalmoderator här. Den enda ”standard” jag haft för att godkänna en ansökan är bara att medlemmen gjort i varje fall några inlägg här. Man bör ju inte vara medlem i mer än en lokalgrupp heller, förutom i undantagsfall.

  #133541
  reaper
  Deltagare

  toppen toppen att du fixat in oss nya här..

  Jag skulle kunna tänka mig vara lokal moderator.

  Hyffsat data kunnande. många timmar online varje dag.

  Tja, har vart här på swecan i strax över 6 månader eller så,. dock rökt i ca: 6år gick med här på swecan när jag bestämmde mig för att experimentera lite med odling förmigsjälv.

  Bor i norra delen av hälsingland, vore riktigt trevligt med en träff eller så. känner inte en jäkel i närheten av där jag bor som röker, odlar själv. dock ingen skörd än på ca 8v.

  Kan ev hosta en träff där vi kan röka lite glo på nån shysst film bara flumma och umgås och äta massor munchies…, dock accepteras inge kriminellt folk eller folk som brukar annat än cannabis/hasch och det skall vara helt inkognito.

  är mellan 20-25.

  Så där nu va de klart, hoppas vi kan få lite mera fart i denna gruppen.

  #133542
  thaman
  Deltagare

  Snajsigt.

  Är inte aktiv rökare längre men tittar gärna förbi alla forum fram och tillbaka.
  Däremot säger man inte nej när en Indian bjuder på fredspipa. :)

  Hosta igång forumet så kanske jag kan tillföra någonting. Lite saker kan man iaf! :)

  Peace.

  #133543
  reaper
  Deltagare

  Inga fler i gruppen som e aktiva??? vore trevligt om några fler gav sig tillkänna.

  #133544
  reaper
  Deltagare

  tjo!
  jag kollar väl in runt en gång om dagen. Jag kommer från gästrikland. hur är det till med de andra då? det kan väl inte bara vara vi 2 som är alive and kicking? 8)

  #133545
  thaman
  Deltagare

  Looks like it. :)

  #133546
  reaper
  Deltagare

  Verkar som så eller så är det som för mig, hade inte märkt att jag blivit godkän som medlem i gruppen och såg aldrig att gävleborgs forumet faans,d et ligger juh längst ned, dock har jag dragit iväg PM till alal i gruppen om att dem ska kika in här… hälften har fått messet men ändå verkar vi bara vara tre som hittat hit… hoppas fler visar sig här snart. vore kul om våran grupp vart lite aktiv, kanske diskutera odling mm och komma och hälsa på varandra för o hjälpa varandra med våra setups eller nå annt skoj…

  #133547
  reaper
  Deltagare

  ja men det låter ju schysst.

  Hur har ni det hemma då? 1.odlas det? 2.vilka strains? 3.och vilka strains är era favvosar.

  lite frågor för att liva upp i tråden lite :)

  1. Inte just nu
  2. –
  3. Skywalker, orange haze och hindu kush

  #133548
  reaper
  Deltagare

  1. Japp
  2. LR
  3. Vet inte riktigt inte testat så mycket olika strains ännu..

  #133549
  reaper
  Deltagare

  Nemesis_evil
  schysst, kan du berätta lite om setupen? jordmixar, hydro etc?

  själv håller jag på att byta ner mig från en homebox XL med 600w Hps, kanalfläkt, körde cocos i dripplersystem. Det var inte en klockren setup, blev lite för varmt så jag måste fixa till det. Körde Speed Queen från Mandala seeds. Jävligt najsigt röka för den delen :D näringen var från canna. strax under halvkilot på 10 damer.

  #133550
  reaper
  Deltagare

  Halv kilot!!! oj du måste ha röka för några år framöver klart du….

  min setup är inte så advanced, kör med en gammal cocacola kyl som growbox, en 150w hps, 2 80mm fläktar en in en ut, kör med just nu 4LR satta för ca en vecka sedan.

  Komemr köra med detta under hela vintern då odlingen står mycket stelth i mitt utohusförråd och klarar tempen bra tack vare all isolering i kylen.

  Skulle vilja göra om ena min klädkammaren igentligen och köra med 600w hps men då kommer de lukta inne osv, inte så stealth heller, det jag har nu varken syns hörs eller luktar… och drar inte mycket ström heller, bryr mig inte så mycket i att man inte får ut så mycket på Några LR kommer sätta nya eftersom så det bör räcka till mitt bruk iaf och jag slipper ha dubbla kammaren när det är AF. Kan jag skörda 5g i veckan så räcker det gott och väll åt mig. Blir även över så man kan bju nån polare eller så.

  Okej din setup lät juh rikigt nice….

  #133551
  reaper
  Deltagare

  ja det är skönt att ha en del röka men nu är ju allt slut. Min mun och mina kompisars munnar är svårmättade :) tänk dej för innan du kommer upp i watt antal som mig för tro mig, det är psykiskt påfrestande att höra detta vidunder stå och susa, och tänka på vilka man tar hem. Det är helt enkelt inte värt det. Det här är min hobby, den vill jag kunna utöva kontinuerligt utan att känna mig överdrivet oroad. 150w hps och colakyl låter som i min division :D

  #133552
  reaper
  Deltagare

  kommer nog va inne här en del oftare än jag vart dom senaste åren, för jag har precis börjat komma över uppbrottet med mitt ex o blivit bästa vän med datorn igen! att man flyttat till ett ställe där man inte känner en kotte hjälper också till!
  fridens liljor

  #133553
  reaper
  Deltagare

  verkar som man e ensam här.. vad tråkigt.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 22 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top