A friend in weed is a friend in deed

 • Detta ämne har 2 deltagare och 4 svar.
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4865
  reaper
  Deltagare

  Jag har hört många underliga saker om cannabis och om cannabisbrukare. Folk har t.ex. sagt till mig saker i stil med ”Hur f*n kan du umgås med den där jävla pundaren som röker på?” (trots att de vet att jag är likadan), ”Hur i hela världen kan du lita på den där haschrökande personen?” et.c., och på omvägar hört folk säga liknande saker om mig när inte jag är närheten.

  Även hör man ju ganska ofta om det nog så välkända amotivationssyndromet som sägs infinna sig hos de personer som brukar cannabis, liksom att de som brukar cannabis på något sätt skulle vara mindre intelligenta, till och med rentav trögare än ickebrukare.

  Jag har en ganska bred bekantskapskrets med både brukare och ickebrukare, och en sak jag känner är att de personer i min omgivning jag känner att jag verkligen kan lita på i vått och torrt, är just de personer som röker och som jag rökt tillsammans med och delat underbara stunder med. De försöker inte blåsa mig på varenda litet öre ifall de kan, de går inte och snackar en massa skit bakom ens rygg så fort man inte är i närheten eller vänder kappan efter vinden så fort det börjar blåsa snålt.

  Dessutom är just de personerna de mest kreativa personerna i min umgängeskrets på alla sätt och vis. Inom konstnärliga områden som måleri, musik, författande, fotografering och liknande. Filosofiskt intresserade, harmoniska, studerande, intresserade av litteratur och allt annat möjligt, och kommer även med de mest intressanta kommentarer och infallsvinklar när man diskuterar något med dem.

  Så jag förstår faktiskt inte vad det är för skitsnack många håller på med.

  Nu ska man ju inte dra alla brukare över en kam och generalisera att alla cannabisbrukare är Guds bästa barn o.s.v., men så känner jag iallafall om ganska många personer.

  Någon annan som har liknande reflektioner, eller totalt motsatta?
  Kul att höra åsikter…

  Peace :)

  #96726
  eek_a_mouse
  Deltagare

  Ja vet va du snackar om.
  Ja bor i en liten håla, 8000 pers tror ja.
  Men jag tror det aå avundsjuka det handlar om.
  Och okunskap.
  Dom pratade bakom ryggen å mig för 2-3 år sen typ jävla pundare sa dom.
  Vad gör dom nu???
  Jo dom pundar….
  Sug på en… :)

  #96727
  reaper
  Deltagare

  Fick höra samma sak på bussen igår. Sätter mig bredvid en gammal kompis, och han börjar verkligens snacka skit om någon ”pundare”. Och där sitter jag lite småhög.

  Skillnad på mig för att jag känner honom väl? Rädslan verkar ta många underliga former.

  #96728
  reaper
  Deltagare

  Jo jag kanner igen det precis. Speciellt det med att de basta vannerna, de man kanner att man har en djupare relation med nastan alltid ar de som roker eller har rokt med en.
  Sen maste jag halla med om att de intelligentaste vannerna jag har, de mest kreativa, ar de som roker.
  Vi ar helt enkelt i en klass for oss sjalva 😉

  #96729
  reaper
  Deltagare

  Det ligger mycket i det som sägs…

  Jag tror dock inte man blir smart av att röka, snarare så dras en viss sorts personer till cannabis.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top