Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Bildbanken Exils rullande SOG 2x150w, HID 2x55w PLL + ute 2014. Reply To: Exils rullande SOG 2x150w, HID 2x55w PLL + ute 2014.

  • supermosad

    Member
    2014-04-09 at 18:42

    Ser snyggt ut som vanligt!

    Jag har en fundering som kanske passar sig att droppa här. Jag kör just nu på 250w HPS uppbackat av 2x55w ljusrör (tack för hjälpen där förresten) – garderobsninjastyle.

    Det hade varit ball som fan att komma igång och försöka göra lite egna frön. Grejen är att det blir trångt där inne. Kör just nu på två stycken 7L krukor och en 10L. Nån är auto och nån är det inte så schemat för skörd, och utrymme, blir lite rullande så att säga. Skulle det vara möjligt att driva upp en hane, låta den stå i små (säg 1,5L) krukor, samla ihop pollen och sedan strycka det lite lätt på den hona som man nu vill korsa med – utan att hela garderoben blir full med frön. Alltså i princip köra 3 honor som skymmer rätt mycket av ljuset och en hane i ett mjölkpaket eller motsvarande? Kommer fröna ändå kunna bli någon av någon kvalité, eller är det “svag pappa svaga bönor” som gäller?

    FÖR FAN låt oss hoppas på en bra sommar, och att du delar med dig av resultatet till oss lurkers (bilder etc, inte weed :))

    Hur kör du koskiten/jorden? Blandning direkt eller i lager?

    MVh