Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen magnet, hjul, kula och “fri energi” Reply To: magnet, hjul, kula och “fri energi”

#609893

cthullu
Member

Det finns en punkt då summan av alla kraftvektorer är precis noll, om något pendlar fram och tillbaks förbi en sådan punkt och samtidigt är utsatt för friktion kommer pendlandet snabbt konvergera till att stanna på den punkten.

Men det som är mest fascinerande är psykologin här.

Du kan inte förklara själv hur det skulle fungera utan hänvisar till någon gummianka hela tiden.

När folk här och på andra ställen visar på brister i era resonemang, och förklarar vad som egentligen skulle hända och vad man egentligen ser i videon hoppar du bara över att bemöta detta och kan inte peka ut något fel i deras resonemang utan återupprepar dina egna påståenden utan att kunna gå in djupare så det låter mest som flum flum.

Det är hjulets rörelse (driven av händer och motorer) som hindrar kulan att lägga sig still i jämnvikt och inte tvärtom. Du ser ju i videon att kulan lägger sig blick still i jämnvikt direkt och rör sig inte förens han med handen drar igång hjulet.

Det finns ingen teori som stöder dina påståenden, och det finns inga experiement.
Allt som finns är din vilja att det ska fungera.

Du har hittat på en teori som bygger på lösa och diffusa begrepp som du inte själv förstår men du tycker låter bra ungefär, för att försöka förklara något som du ännu inte sett hända.

Detta måste alltså innebära att du helt enkelt endast gjort ett aktivt val att du vill tro att det fungerar -> är väl vad man kallar religiös övertygelse.

När folk inser det kanske de inte längre tycker det är någon ide’ att diskutera med dig och det är därför de tystnar?