Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Svenska coffe-shops före 2013? Reply To: Svenska coffe-shops före 2013?

  • teslakid

    Member
    2012-07-04 at 09:28

    Orkar inte plöja igenom allt en gång till, men vem har sagt att staten ska göra tester? Gör dom själv ist så blir de gjort nån gång.
    Bilder osv ÄR inget bevis så ska du övertyga någon får du jobba fram hårda bevis själv.
    Jag har aldrig litat på att staten ska göra något och kommer aldrig göra det.

    Det går fortfarande åt mer energi att lyfta vikter och energin som förbrukas är den samma om du lyfter en bil på 10 ton eller 10 tusen vikter på 1kg. Det är mer lönsamt att veva på en vev och få fram el den vägen än att lyfta vikter och lägga på en spiral.
    Hävstångar eller inte har ingen betydelse, summan är ändå den samma.

    Annars kan du köpa ett mindre vindkraftverk och få gratis el den vägen, sol celler eller vattenkraft är andra sätt.

    Du måste läsa också för att förstå vissa saker, en film/dokumentär duger inte alla gånger.
    Som jag ser det är det den lates sätt att studera om man bara kollar på filmer utan att själv sätta sig och läsa diagram och texter.
    Alla dokumentärer jag sett (jag har sett många om allt från 9/11, chemitrails, David Ickes ödlor till cannabis, filosofi och aliens) går dom bara in ytligt på dom ämnen dom handlar om och är i princip alltid vridna på ett eller annat sätt.
    Många är väldigt bra och ger en bra bild av ämnet, men inte på samma sätt som när man själv sätter sig in i det genom att läsa och förstå teorierna vilka skapat bilden man får i dokumentären.

    En text innehåller info i sin renaste form, film virrar in den i mycket annat.
    Diagram och formler är många gånger änu bättre än text för dom visar tydligt man kom fram till svaret som ges på den fråga som är ställd.

    Till saken hör också att man vet inte med säkerhet om det är ett stort brott innan man har bevisen, och då duger de inte med bilder osv. Du har redant bestämt dig för att det är på ett sätt men det hjälper inte i sammanhanget.
    Den enda filmer och bilder är är något som går att använda till att misstänka något händer, det kommer aldrig va bevis för något. Inte i detta sammanhanget.
    OM du skulle ha fel så förklarar ju det varför dom nekar..

    Det är fortfarande din tolkning att stenmonument är bevis för något, jag har också sett intervjuer och ur ett perspektiv så är en annstäld “boskap”.
    Men vad är dåligt med det?
    Jobbar du själv?

    Boskap, löneslav eller vad man än vill kalla det, så har alla idag möjligheten att investera den lön man får på ett sådant sätt så man i längden inte behöver jobba åt någon annan än sig själv.
    Men tar man på sig miljon lån för att shoppa osv, ja då sitter man där man satt sig och är en löneslav.

    Tro mig, ja vill inget hellre än att slippa jobba och ist kunna spendera mitt liv som jag själv väljer, du är inte ensamm om att tycka illa om den typ av samhälle som finns idag.

    Ja har serijöst försökt få fram fri energi men inte lyckats, har provat saker liknande dina och andra, hittar ja något som funkar kommer ja samma dag kunna sluta jobba för all framtid och lägga min tid på saker som är mycket mer givande för mig.

    Sen är det ingen vettig människa med mycket pengar som har dom sparade endas i kontanter, varför skulle man ha det?! Vore ju höjden av idioti.
    Alla som är aktiva med sitt sparande (oavsätt om det gäller tusenlappar eller miljarder) vet att man måste sprida risken och plasera sina pengar i olika tillgångar.
    Beroende på hur mycket man har är det allt från delar i företag (aktier), lån till företag/stater (obligationer), råvaror, mark, fastigheter, bankkonton i olika länder, olika valutor osv osv… Dom med pengar som vet hur dom ska investera förlorar aldrig allt utan tjänar på sina tillgångar oavsätt om ekonomin i sig går bra eller dåligt.

    Förlorar man på något som händer är det endast för att man inte va förberädd för att det skulle hända.
    Idag har i princip alla (utom några få) alla sina besparingar i olika typer av värdepapper.
    ALLA pensionsfonder osv är investerade i olika typer av papper.
    När allt smäller så blir värdet av dessa noll.
    Va ska folk leva av då? Dom som hoppas på staten blir besvikna för den har inte heller något.

    Jag gillar inte heller tanken på avbefolkning osv, men värkligheten börjar komma ikapp oss och vääldigt få är berädda på den.

    Mins du nämnde nått om USA år 2025 tidigare i tråden, oddsen är höga för att USA då kommer va i inbördeskrig eller på gränsen till ett U-land.
    Det enda dom levt på dom senaste 40åren är att Dollarn varit världsvaluta, men många länder (Kina, Brasilien, Japan, Ryssland, Indien m.f) håller redan på att överge dollarn.
    När USA ska låna idag är det FED som köper majoriteten av obligationerna, dvs dom lånar av sig själva och är tvungna att göra det för att hålla välfärdsystemet (och sina banker) rullande.
    För någon dag sedan nådde USA 101.5% av BNP i statsskuld, offisiella siffror.

    Kina köper också mycket guld och det går ryckten om att dom planerar att knyta sin valuta till guldet, vilket skille leda till att den globala marknaden överger dollarn.
    Och för några veckor sedan slöts avtal mellan dom asiatiska länderna att börja göra inbördes handel med egna valutor ist för dollar.

    Kort sagt, USA is going down HARD.
    Dom är ingen stormakt längre, utan en stor koloss till krigsmaskin som lever på kredit. Så lita inte för mycket på att dom ska börja styra världen, väst tid är över på den globala arenan.