Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Svenska coffe-shops före 2013? Reply To: Svenska coffe-shops före 2013?

#609091

teslakid
Member

Varför tar du åt dig så jävligt av allt?

Har flera gånger försökte förklara att ja mycket av det du nämner förekommer MEN att bevisen för dom är bristande. Har inte förneckat en enda gång att det finns, utan fortfarande bara pekat på att det du säger är bevis, är inga bevis i sig utan något helt annat.

Contrails ser olika ut beroende på vilken höjd dom ligger på, det i sig är inget bevis för chemitrails.
Har inte sagt att dom garanterat inte sprayar, bara att det du säger som bevis inte håller som bevis. Förstår du skillnaden? Filmer eller kort eller enstaka privata mätningar från USA där vi inte har koll på alla andra lokala variabler håller inte som bevis.
Man ska självklart fortsätta fråga om man undrar och aldrig helt lita på vad den som skulle tjäna på en lögn säger, men det finns ändå gränser.
Ja har jobbat på platser med mycket partiklar i luften, på kvällen hostar man svart slämm, det gör ja inte annars och det är dom nivåerna man måste upp i för att det ska bli skadligt.
Vill man få folk sjuka är de lättare att subventionera snabbmat och cigg än att flyga runt med flygplan och spruta ut massa skit.

Tror inte för 5 öre på att någon elit ska välja ut 500 miljoner och döda alla andra. Har du läst allt de ja skrivit borde du förstått det. Systemet är påväg att implodera av sig själv och när det gör det uppstår ett kaos och risken för krig blir väldigt hög = man bör veta hur man sätter sig och sina nära i säkerhet, det va det ja menade och inget annat.
Det är i mina ögon något helt naturligt som kommer som en följd till att vi levt över våra tillgångar under lång tid, att en elit sitter vid rodret och/eller har byggt skiten och/eller tjänar stora summor på systemets fall är en helt annan sak och enligt min tro beror det endast på att dom har högre utbildning om hur världen egentligen funkar än den strora massan som tror staten eller någon annan högre makt ska fixa allt.

Förresten har du inte svarat på frågan om du läst om Mises änu?

Ja har provat mycket av det du pratar om i fri energi, men det funka inte när ja byggde grejerna så försöker via erfarenhet förklara varför dina ideer inte funkar som du tror och att det är svårare än du tror.

Man lär sig ju i skolan hur man skapar en elektrisk ström med en stav magnet och en ledare, kolla i valfri leksaks affär så finns det små expriment kitt där man bygger en simpel 1-fas generator.

När ja va liten för ca 20år sedan nu fick ja en låda som hette “lilla elektrikern” men olika expriment man kunde göra.

Det är ingen magi, men när man handskas med många hundra eller tusen amper så blir konsekvenserna av ett fel så höga så därför krävs licens för att jobba med det och kostnaden blir högre när saker blir mycket större och ska tåla dom högre påfrestningarna.