Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Bildbanken 800w HPS Coco Grow! 07-12 upd. Reply To: 800w HPS Coco Grow! 07-12 upd.

#583065

rexel
Member

@DrugsAreWrong wrote:

Satt nyss och tänkte att bill lär dyka upp vilken sekund som helst och kommentera rubriken. Din dedikation och totala närvaro imponerar mig. 😮

Odlingen ser jättefin ut, strainsen är väldigt intressanta. Jag är mycket intresserad utav din korsning på DSD och denna “blue satelite”.

Lycka till :D

Rikskriminalen : Jag “tror” att den fungerar bra, jag är totalt oduglig på att klona saker förutom i bubblare då det absolut inte går att misslyckas i. Det återstår att se om den rotar sig eller inte :)!

DAW: Ärligt talat så fick jag hjärnsläpp och inte kom på vad rubriken skulle heta så, men ja… hehe.
Odlingen i sig ser väll helt reko ut. Lite brända lövtoppar och lite gulnande blad men det börjar att bli mycket bättre redan idag (bilderna togs igår.)

Att DSD korsningen blev av var bara av ren nyfikenhet att göra egna feminiserade bönor för mig själv att leka med. Jag använde kolliderat silver på en klon av dom honor som var mera lagd åt Sour diesel hållet och pollinerade en Spice of life : Blue satellite klon. satte 5 st för att se vad det blev för avkomma, ser fram emot att få lukta o se lite buds snart.

100 x 100 x 200 är tältet btw.

27 grader dynget runt och 40-45 % Rh nu i blom.

Ec och Ph vet jag inte då jag inte har införskaffat mig några mätare, men det vore ju praktiskt att ha så man ser värdena.