Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Cannabisodling Val av mindre LED-lampa(or) till pc-chassi Reply To: Val av mindre LED-lampa(or) till pc-chassi

#579565

cthullu
Member

ja i detta fall 195 dollar för 50W 😯 + extra frakt.
Finns en viss stor risk att den precis som alla andra LEDs inte levererar så feta buds heller, men verkar väldigt bra för att dra upp sallad som i deras growtest.
Säger inte detta för att skapa en diskussion utan för att du inte eventuellt ska bli besviken efter du lagt ut alla pengarna.

Notera också att du kommer behöva tillgång till en lödkolv och basic kunskaper om lödning (så det blir ordentligt och att du inte bränner sönder komponenter på kretskortet eftersom du måste löda fast två kablar i det) om du köper just den produkten du länkade.

Så mina 2 cents: köp den bara om du verkligen inte bryr dig om prislappen och har ett brinnande intresse för just LED teknik. Annars finns det mycket billigare alternativ där du vet vad du får för resultat också.

edit: I övrigt tycker jag den verkar ganska frän i utformning osv och det skulle vara intressant att se en grow där den används.