Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Cannabisodling Ljusisolering / reflektor väggar i ett skåp med dörrar Reply To: Ljusisolering / reflektor väggar i ett skåp med dörrar

  • mad_hatter

    Member
    2010-12-28 at 09:28

    Fina planer du har på g. Vet hur viktigt stealth kan vara så ska hjälpa dej så gott jah kan :) Fönster lister som redan nämnts är mycket bra om kan kan få dörren att stänga tillräckligt (fönsterna har en del tyck när man stänger dem så de ska sluta tätt), helt klart det enklaste och smidigaste alternativet.
    Sedan kan du ta fogmassa/silikon och dra en ca 0,5cm lager runtom alla kanter så kan man specialanpassa lite mer efter egna behov.
    Du kan även bygga lister på insidan så att de täcker en bit in på dörren så de lappar över varandra någon cm. Ljus från LE lampor är inte så starkt som ljuset ifrån HDI lampor, så det kommer inte leta sig ut och det är ganska enkelt att fånga upp så detta borde du klara enkelt när du väl kommit igång.

    Om du vill ha något som reflekterar så är ju mylar awsome shit och ger dej det bästa du kan få. Men vanlig matt vit plast funkar bra det med. Mylar kan man köpa om man ändå handlar på något ställe som har det och vill spendera lite extra. Annars brukar i stort sett alla bygghandlar ha rullar med vit plast som du kan köpa hur mycket du skulle behöva och ta en häftpistol och köra loss med. Ett tips om man ska häfta upp plast är att ta en bit kartong mellan plasten och häftan så man inte riskerar att slita loss plasten :)

    Edit: 140w tror jah kan funka bra på den ytan men ju mer ljus ju gladare blir plantorna, om du ska köpa extra ljus så köp med annat spektrum så du får blandar ljus det gillar plantorna med :)

    Ja hoppas detta kan hjälpa något. Be Blessed