Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Cannabisodling hur gör ni med erat odlings “avfall” Reply To: hur gör ni med erat odlings “avfall”

#560100

weedman-nr1
Member

@Doktor_Knark wrote:

Torkar, pulveriserar (stammar och allt) i mixern. Extraherar med aceton, hivar i toaletten. I Sverige tillåter vi numer avfallskvarnar i avloppen, så jag har inte det minsta dåligt samvete då vi har ett av världens bästa avloppssystem i detta landet. Det pallar med det. Men massa pinnar och skit kan lätt fasta och bilda stopp och det vill man inte vara med om, men om man kör allt i mixern så är det som en avfallskvarn.

Haha nä stop i avloppet vill ni inte vara med om det kan jag lova er!
Själv bor jag i lägenhet, oftast slänger jag bara ner allt växt material i en vanlig plast påse och låter det ligga tills det börjat ruttna och man inte ser vad det är. Jorden packar jag oxå altid i plast påsar och lägger dom i en hög, sen är det bara att rycka med sig en påse extra för varje gång man går ut och slänger soporna plus nån med bara jord då och då när man t.e.x tar en promenad med voven.
Men föra vinter fick jag en magisk ide efter att nojan dragit in på mig. Skördade ca 20 ganska stora frö plantor (grova tjocka stamar och en hel del löv). Eftersom det här var bara några dagar innan jul ville jag bara göra mig av med allt vext material så fort som möjligt. Så jag började klippa allt med sax och slänga ner i toan, efter ca 20 spolningar blev det stop i avlopet, super panik!!!! Två dagar till jul så jag ringer en spolnings firma som kommer några timmar senare och ska spola utt avlopet. Allt oki tills killarna som spolar säger “det sitter som fan så det kan ta en stund men har du tur så flyter allt upp och du får reda på vad det var som tog stop”. Gissa om jag sket i bralan under dom 5 minuterna dom trixade och fixade, men som tur var så kom inget upp!
Så inget att rekommendera om du verkligen inte kör det ordentligt i nån mixer inan haha!