Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Bildbanken [ AVSLUTAD ] Reply To: [ AVSLUTAD ]

#558928

fractal-256
Member

Jag kan inte se någon anledning att beställa från något bolag när du har det du har. Du har som det är idag en bra vegg setup och det enda du behöver för att konverktera till en blom är ett par röda LE lamppor som du kan fixa på närmaste CO eller Biltema. Då du är elektriker klarar du att bygga allt du behöver själv. Det enda du kommer behöva oroa dig för är lukten. Men om du inte har folk drällandes i lägenheten kan du troligen köra din lilla odling helt utan filter så läge du har något annat som luktar. T ex doftljus. Om det luktar för mycket slänger du ihop ett kolfilter för att par hundringar, det finns guider lite här och där för detta och det är lätt att bygga ett sådant.

Som det är nu fattas röda lampor + socklar. Alla socklar + sladd du behöver går på kanske 100 kronor totalt och lamporna kan du se pris på i katalogerna. Troligen är den investering du kvar under 300 kronor.

Jag tror även att det är bättre rent spridningsmässigt att köra fler lampor, utan att ha några bevis för vad jag säger tror jag att 5 st 23 wattare gör sig bättre för odling än en st 125 wattare. 23 Wattarna går att sprda ut mer och du behöver ingen reflektor. En eller två datorfläktar löser alla värmeproblem. Att aldirg behöva sätt sin fot i en affär som snuten är intresserad av är en stor fördel som jag tror få underskattar.