Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Arbetslös, snart är väl enda alternativet att hustla Reply To: Arbetslös, snart är väl enda alternativet att hustla

#552643

teslakid
Member
WhiteRasta wrote:
jag skulle vilja höra den som lider väldigt av bipolär sjukdom hur denne ställer sig till att “det bara är att ändra sin sociala situation” tro mig hade det funnits ngn mirakel kur för det så hade nog de flesta som lider av denna jävliga psykologiska sjukdom valt bort den för längesen.

Tråden handlar väl inte om att TS är sjuk och därför inte har eller hittar nått jobb? För alla är väl överens om att sjuka eller skadade ska få vård för att bli friska? Ingen frisk människa kan väl säga nått annat iaf..

Men å andra sidan så kan det nog i många fall hjälpa att ändra sin sociala situation för att på den vägen minska stress och sen bli frisk, iaf när det är en sjukdom som kan utlösas av stress.

Men för att hålla sig till topic så kan väl alla hålla med om att om man är frisk och driftig så kan man alltid få jobb, får man det inte då så måste man bara bli driftigare än dom sista %-en så företaget som anställer väjer dig ist nån annan sökande.