Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Villahasch utmanar drogpolitiken Reply To: Villahasch utmanar drogpolitiken

  • whiterasta

    Member
    2010-05-29 at 19:47

    ja var en välskriven artikel med mkt bra synpunkter som det känns att folk faktiskt kan ta sig till och föreställa sig.
    att allt är uppåt väggarna i det här landet angående cannabis just nu är det väl ingen här som säger emot på, men det svåra är väl att få “vanlig” folk att fatta vad deras skattepengar egentligen mesta delen av tiden leder till när det gäller narkotika brotten i det här landet.

    Fastande för en blog som hade tagit upp den här artikeln och fångades av det här “Journalisten (?) Emma Härdmark har skrivit en väldigt färgad och osaklig nyhetsartikel om en narkotikahärva på Gotland. Agendan är uppenbar, Emma Härdmark propagerar för legalisering av cannabis, frågan är om det är lämpligt att detta sker utifrån redaktionell plats. Om det nu inte är tidningens politiska ståndpunkt att legalisera.”

    Varför är det så otroligt fult i det här landet att som skribent ha en åsikt? Så fort ngn skriver om nått som inte står i direkt PK relation till sveriges lagbok så ska det alltid börjar hycklas och svärtas o det grövsta, men så länge det sker övertramp åt andra hållet ie. sprida propaganda som är rena o sköra lögner många ggr, det är tydligen helt ok.