Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Kolla kommentarerna på fritt V-Knark!!! Reply To: Kolla kommentarerna på fritt V-Knark!!!

#546481

pijotor
Member
Quote:
Hur ser er drogpolitik ut?
Vänsterpartiet vill ha en restriktiv drogpolitik. Tonvikt på förebyggande verksamhet. Innehav, men inte bruk av narkotiska preparat ska vara förbjudna. Staten ska svara för vård och behandling. Läkemedelsföretagen ska fondera pengar för hjälp åt läkemedelsmissbrukare. Tvångsvård ska förekomma i yttersta nödfall. Vi vill öka kunskapen om kvinnors missbruk och aktivt söka och stödja barn till missbrukare. Vårdbeslut ska kunna överklagas. Hemlösa missbrukare och andra ska få kvalificerad hjälp.

Saxat från Vänsterns hemsida. Klart och tydligt att man inte vill att bruk ska vara olagligt. Men det ställer sig ju direkt i kontrast med att innehav ska vara olagligt. Så har du ett gram på dig åker du ändå dit för ringa narkotikabrott…

Jag ska se till att få tag på någon valarbetare i sommar och försöka hålla en saklig debatt med denna. Så ska vi se vart Vänsterns medarbetare egentligen vill komma i frågan. Jag uppmanar er andra att göra något liknande. När det är valår så är det medborgarnas plikt att finna det bästa alternativet för det man tycker.

Peace