Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Köp & sälj (Endast frön) [D] ALLOURSEEDS.ORG – Ny strain! Euforia Reply To: [D] ALLOURSEEDS.ORG – Ny strain! Euforia

#544906

aos
Member
Weed-Bear wrote:
Så detta är alltså inget för de med 10-20 frön som kanske vill byta ett par frön, utan man måste alltså skicka in en mängd, 50? 100? 200?

Hur vet man att man får de man vill ha då? Och hur vet ni att det som en viss person skickar in är verkligen det som denna anger?

Jo visst! Alla är välkomna och alla bidrag är välkomna! Den som har ett aktivt konto får lov att ta ut 5 från från 1 strain åt gången. Deponerar man frön ökar kontots status och man kan ta ut mer och fler av varje. Max 12 frön från 3 strains samtidigt. Av praktiska skäl väger vi depositioner.

Vi garanterar inte sorternas autentisitet. Det är i princip omöjligt att veta utan att gro frön och det är strikt förbjudet. Men, det kommer en “rating feature” som skall kunna ge en indikation så småningom. Den medlem som ständigt blir flaggad kommer få kontot avstängt.

I slutändan handlar det om “good will”. Medlemar får frön till ett självkostnadspris (porto och packetering) och genbasen ni har att välja på är bara så bred som ni gör den. Vi har gjort vårt. Nu är det upp till er.