Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Munchies nyttigare livsstil, nyttigare munchies? Reply To: nyttigare livsstil, nyttigare munchies?

#535978

Sockerfri Jell-O! Inga kolhydrater, inget fett och knappt något protein. Inte nyttigt men heller inte onyttigt*. Bra att muncha på om du vill undvika kalorier men samtidigt måste ge efter för sötsuget.

*Aspartam diskuteras flitigt och något säger mig att det finns en uppsjö av människor här på forumet som är övertygad om dess hälsovådliga egenskaper. Personligen är jag inte an av dem och känner mig trygg i de vetenskapliga undersökningar som gjorts i ämnet. Aspartam är en av de mest undersökta tillsatserna och U.S. Food and Drugs Administration, European Comission’s Scientific Committee on Food samt World Health Organization’s Expert Committee on Food Additives anser samtliga att Aspartam är en säker tillsats. För ytterligare förkovring i ämnet så hänvisar jag till två relativt nyligen publicerade vetenskapliga artiklar http://informahealthcare.com/doi/abs/10.1080/10408440701516184 och http://annonc.oxfordjournals.org/cgi/content/abstract/18/1/40 .