Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Om alternativa sanningar, konspirationer och teorier om dem Reply To: Om alternativa sanningar, konspirationer och teorier om dem

#497115

amram
Member
Drsnuggels wrote:
Amram wrote:
Oj jävlars va foliehattar det samlats här då.

Ursäkta en enkel själ, men varför skulle 9/11 inte vara just vad det verkar vara – ett välplanerat attentat av terrorister?

///Amram.

ojoj foliehatten är säkert jättestor uforna måste ju se den från andra sidan galaxen!! 😯 nä men ärligt
tittar du ens klart på något eller klickar du igenom allt?

titta lite här vetja! http://nstarzone.com/
så kanske du blir lite klokare i foliehatten!
by the way akta ufot!!

Jag klickar mest igenom allt. Jag har helt enkelt inte det kunnande som krävs för att bedöma kollapsande av byggnader mm mm. Jag är inte expert på sprängmedel eller byggingenjör.

Nej jag lutar mig bekvämt tillbaka mot det som brukar kallas sunt förnuft. Visst – jag kanske är blåögd och blir lurad. jag tar den risken och jag tar risken att bli dumförklarad för att inte lyssna på alla teorier.

Men jag tror helt enkelt att detta hade varit världens största skandal om det vore så uppenbart att det är något skumt med WTC-kollapserna. Men det är väl mest något som diskuteras livligt i olika internetforum?

Skulle det ligga någon riktig sanning i dessa teorier skulle det märkas från fackfolk över hela världen, det är jag övertygad om.

Förresten, den där sidan du hänvisar till tyckte jag kändes högst tveksam och ovetenskaplig. Fast det är klart, jag klickade bara igenom den lite…

Hoppas ingen tar illa upp, jag skojar lite också men detta kanske kan behövas? http://ledljus.blogspot.com/2005/12/foliehatt-p_15.html

///Amram.