Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Cannabisodling Odling #2 med Lowryder#2 – spraya vatten på budsen? Reply To: Odling #2 med Lowryder#2 – spraya vatten på budsen?

#426819

bloodclot
Member

@Mini_S wrote:

Odlar själv LR#2, har 2 stycken som är ungefär 3 veckor in i blom och jag tycker verkligen de är lättskötta.

I början vattnade jag ungefär varann, var tredje dag ganska litet och sprayade dem morgon och kväll. Nu vattnar jag ungefär varannan dag med rejält med vatten och de växer ordentligt så de verkar gilla det.

Jag har också 125W LE som lyser hela tiden så det enda som skiljer våra set-ups åt är jorden kan man säga. Kommer iofs inte ihåg vad det var för märke på min jord men det var inte ICA.

Det jag försöker säga är iallafall att det är jättelätt och jag är ganska säker på att om det går åt helsikke så beror det på jorden.

Lycka till! ;]

Tack så mycket

Jo, jag tror att det är en kombination av jorden och att det var för torrt. den “stora plantan” verkar må bra nu iaf men samtliga plantor har haft problem i det första stadiet. när dom är pyttesmå dvs. sen när dom växt till sig lite så verkar det skjuta iväg.

här är t.e.x min 8 dagar gammla planta som grodde 10 dagar efter de andra.

http://i20.photobucket.com/albums/b234/Riddick_b/DVC03184.jpg

efter att den visade sina groddblad ovanför marken så växte den ingenting i 5 dagar. men nu har den börjat röra lite på sig de senaste 3 dagarna 😉

och här är min äldsta planta i dagens läge som också hade problem i början. men nu ser den mycket fin ut enligt mig. jag vet inte vad det lilla gula beror på men det är antagligen jorden som du säger. den ser inte riktit så blek ut i verkligheten :P

http://i20.photobucket.com/albums/b234/Riddick_b/DVC03182.jpg

Dom gula fläckarna i mitten på bladen finns inte där i verkligheten utan det är nåt knas med kameran. :D