Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Bildbanken LR#2 – 061218 070220 Reply To: LR#2 – 061218 070220

  • dr_nooby

    Member
    2007-01-28 at 10:22

    Kompis det ser fint ut, jag tror också på mycket mer än 50. Snarare 40 per planta om dom börjar tjocka på sig som dom borde.

    Men du, det skulle kunna vara dags att beskära dom litegrann nu?Alltså klippa bort lite grenar undertill för att det skall gå mer krut till att bygga topp-colan.

    Brukar dina gamla C99 ge många små buds på sidogrenarna? (Tycker mig ha sett på tidigare bilder attt du har kört “oansad” bush style, eller?) Isåfall kan det vara en bra idé att beskära. Jag har märkt på såna småbuds att det blir mkt sämre röka. Bättre då att det blir mer budtillväxt i toppcolan eftersöm gräset där blir bättre, även om totalmängden buds kanske inte nödvändigtvis blir högre av en beskäring, liksom.

    Fundering Nr2: Är det bättre alltså med pH 6 än pH 5.2? Jag håller på och lutar åt samma slutsats men jag skulle gärna läsa på mer “fakta”.

    Vet du några bra artiklar eller diskussioner angående pH? Särskilt letar man ju efter diskussioner/reflektioner runt Slans rekommenderade 5.2, han propagerar ju rätt hårt för det i ett par legendariska trådar här på Swecan.

    Själv såg jag att det var mycket mer lättskött att köra runt 5.8, och plantorna verkade må bra av det också. Men jag hade en hel del andra problem med ohyra, övergödning och värme (både vid pH 5.2-5.5 och vid ca 5.8-6.2), så jag har ingen vettig jämförelse själv. Ännu.

    Lycka till
    /n