Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Hypotetisk monsterodling Reply To: Hypotetisk monsterodling

#359517

reaper
Member

Vi har nog alla haft den drömmen, vem vill inte leva på sin passion, och samtidigt tjäna en hacka på det dessutom? ;)

Vill inflika att det finns elektroniska trimmers som ser ut som dammsugare. De har små rakblad på insidan så det är i princip bara att dra de längst budsen så får man en utmärkt pedikyr på sina buds(för cashcropperstandarder i vilket fall). Gör tiomansjobb till enmansjobb.

Man skulle också kunna driva elen på dieselgeneratorer om man vill dölja elförbrukningen.

Tror ni också underskattar efterfrågan i stora städer lite. Några kilo gräs försvinner på några timmar i rätt kanaler. Priset är nog närmare 50kr/g än 20kr/g då.
Gräs är inte någon mättad marknad. Finns fortfarande många rökare som skattar sig lyckliga när de får tag i 5g gräs för 600kr från sin langare under vissa delar av året. Resten av tiden erbjuds de bara hasch.

En large-scale utomhusodling med autoblommande strains norrut utan en kotte på 10 mil vore inte helt overkligt heller, och då kan man ju verkligen börja tala stealth. Med en säsong på 4-5 månader hinner man ganska mycket om man förveggar inomhus.

Möjligheterna är stora i ett glest populerat land som vårt. Skulle man åka fast så kanske man avtjänar 5 av sina 15 år i fängelse för gott uppförande och kan släppas ut under skyddstillsyn sen. Sen har man ett Shawshank moment där ett antal miljoner grävs upp under en ek. Sen förtidspensionerar man sig. :)