Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Hypotetisk monsterodling Reply To: Hypotetisk monsterodling

#359510

reaper
Member

@EvilGanja wrote:

Men om man inte har så stora pretantioner och inte har energi att starta upp ett helt knarkimperium så klarar man sig med följande setup:
*bilder*
I exemplet odlar vi 100 plantors ebboflod SoG med 7KW HPS och skördar 4kg/60dgr. Genom att odla 4 olika sorters gräs kan man ta mer betalt för de bästa strainsen och tjäna mer totalt. Eftersom man lättare får mer betalt för små partier och med flerstrainsodling kan vi nu få ut 60:-/g. Med ett rullande schema kan man plocka 24kg om året och det blir 1440000:-/år.

Edit: En mille per år går till en ny ferarri och resterande 440k används till omkostnader… självhushåll med andra ord. 😉

Men shit, det där känns ju faktiskt genomförbart. Jag fattar dock inte varför man inte skulle kunna ha 4 olika topp-gräs, då får man ju mer betalt för allt :P Och 60:-/g, är inte det i överkant? Går det att sälja till dealers för det priset? Eller tänkte du att man säljer själv?

Och nog skulle det sitta fint med 1,4 miljoner extra per år alltid, efterfrågan lär ju finnas, det är en sak som är säkert.