Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen 52,3% av alla män är dumma i huvudet.. Reply To: 52,3% av alla män är dumma i huvudet..

#245831

weedloco
Member
Biologen wrote:
friggs wrote:
Män kvoterar män helt enkelt.

Och kvinnor förtrycker kvinnor.

Det är nämligen så att min käresta (kvinna) är egen-företagare och har hållit på nu i dryga två år.
Men för två år sedan när hon höll på att starta upp så vände hon sig till ett statligt företag som heter ALMI som säkert alla med företagarbakgrund vet vad det är. ALMI har till uppgift låna ut pengar till nyföretagare som något slags statligt riskkapitalbolag men inte med lägre ränta (faktiskt högre) eller amorteringsplikt utan den stora fördelen är att man får en respit på amorteringen de första tre åren man har lånet och det är ju fördelaktigt när man ny och grön med små inkomster. Nåväl min flickvän går till ALMI och vill ha 1/3 i ALMI-lån, hon får en kvinnlig handläggare som sätter sig ned med min flickvän som berättar sin företagsidé för sly ..hrmm.. kvinnan.
Kvinnan säger: -Ja det verkar intressant men du måste prata med vår externa konsult (fint ska det vara) innan jag kan ge dig lånet.
Sagt och gjort, flickvännen åker till den externa konsulten (man) som lyssnar noga och de diskuterar länge och väl innan han ger sitt samtycke till ALMI-lånet.
Glad i hågen med konsultens godkännande (200000 ALMI-pengar) på papper och med bankens godkännande (400000 bankpengar) beger hon sig till ALMI-kontoret för att få de sista underskrifterna av sin kvinnliga handläggare.
När hon kommer dit så tittar kvinnan på konsultens utlåtande och lutar sig sakta bakåt och säger: -Ja jag tror inte på det här så jag ger dig avslag.
Detta avslag går då inte att överklaga och man kan inte söka pengar för samma företagsidé två gånger, min flickvän höll på att trilla av stolen av förvåning och ilska. Det här gjorde då ALMI som bollar med statliga pengar och inte “riktiga” pengar som banken där hon fick ta hela lånet!!!
ALMI som i TV står och säger med storslagna ord att de ska hjälpa kvinnliga nyföretagare mer än deras manliga motsvarighet och detta bara för att en socionomutbildad fi..hrm..kvinna har fått en syl i vädret.
När banklånet är betalat om fyra år så ska min kvinna gå upp till sin såkallade före detta handledare och bajsa på hennes skrivbord har hon sagt :D .
Jag glömde väl inte berätta att bankdirektören var en man 😉 ………med förstånd!

Har kvinnan din bajsat på sin såkallade före detta handledares skrivbord än?

Lite Jäääääävlar anamma!!!!!

Hoppas spänt! :clap:

Peace