Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Bildbanken Ice. White Rhino + White Widow Skördat 5/6 Färdigvägt 28/6 Reply To: Ice. White Rhino + White Widow Skördat 5/6 Färdigvägt 28/6

  • reaper

    Member
    2004-06-07 at 21:51

    Jag vet inte vad jag är mest glad över… mina plantor… eller alla positiva reaktioner? :D Nu har de i vart fall hängt på tork i 2 dygn. Luftfuktigheten inne… liksom ute är mellan 50 – 60% så torkningen lär säkert ta tid. De hänger dock mörkt o i ca 20 – 23 graders temp. Tyvärr lite hög temp o luftfuktighet… men fuktigheten är högre på landet o i synnerhet den här årstiden.
    Själv är jag jätteglad om jag får ut 1/2 kg. :D

    leca… jag vattnade sista gången 3 dagar innan jag släckte lamporna… men då bara 2 1/2 liter/planta så de bör ha varit VÄLDIGT torra. O det kände jag också på jorden. Den var snustorr.

    Johnnyrucker… i sommar tänkte jag odla mina 3 Neville’s Haze + min egna pollenerade fröer. SnowWhite låter smaskigt! I’m still waiting.

    odla_fett… vad menar du med

    Bilderna finns juh på overgrow oxå!!!

    :?: :?: :?: jag har inte lagt bilderna på OG o om de finns där så är det någon som snott dem o lagt upp dem på deras server. Förvisso är det jag som har den globala upphovsrätten o copyrighten på bilderna eftersom jag är den juridiska ägaren till bilderna… men är det så att någon tycker att bilderna är så bra så att de är värda att “stjäla” så kan jag bjuda på det. 😳 Har du bildernas/sidans URL?

    stonErollEr skrev…

    Måste säga att det här är en av dom snyggare odlingarna här på swecan, cred till dig XXXAnonym..
    Vad kostar räddningsfiltarna ifrån apoteket btw?

    Jag blir både jättestolt o jätteglad!
    Räddningsfiltarna kostade 35 kr styck. Storlek 1,5 x 2,0 meter… om jag inte minns fel. Perfekt o billigt alternativ om man inte vill måla allt kritvitt.

    ******

    Jag tänkte uppdatera om några dagar med några bilder på krukorna… eller snarare på jordklumparna i krukorna. Trots att jag använde 18 liters krukor så var de FULLA med rötter.

    Tack än en gång